Armaled A.Ş. Led Aydınlatma Modül Ledler Şerit Ledler

Armaled A.Ş.

Armaled

Armaled A.Ş. 2009 yılında ledli aydınlatma ürünlerinin üretim, satış ve pazarlamasını yapmak amacıyla kurulmuştur. Firmamız bir çok led üretici firmanın çözüm ortağı olmasının yanında, Kore menşeili trafo üreticisi Union Elecom ve led modül üreticisi Startec firmalarının tek yetkili Türkiye distribütörüdür.

Açıkhava reklamcılığı, akaryakıt istasyonları, hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, otomotiv ve diğer bir çok sektörün aydınlatma ve tanıtım ihtiyaçlarını, yüksek ve kaliteli üretim kapasitesiyle, hızlı bir şekilde çözmeyi kendine görev edinmiştir. İthalat ve ihracat alanlarında kalite ve tedarik politikasından ödün vermeden, markasını temsil etmektedir.

Bünyesinde reklamcılık, aydınlatma ve elektrik alanında 30 yıllık tecrübeye sahip deneyimli kadro bulunduran ARMALED, ekonomik, yenilikçi, bilimsel ve teknolojik bir aydınlatmayı Türkiye’ye ve dünyaya sunmayı hedeflemektedir. İçinde bulunduğu büyük projeleri hayata geçirirken, aydınlatmanın ve reklamcılığın tüm bileşenlerini en ince ayrıntısına varana dek üretim hattına yansıtmaktadır.

Armaled Ürünleri

Modül Ledler

Şerit Ledler

Kesitten Aydınlatma

Zeminden Aydınlatma

Çubuk Ledler

Güç Kaynakları

Fiyat Panoları

Kontrolörler

Aydınlatma Elemanları

UNION ELECOM CO. LTD.

Kore menşeili trafo üreticisi Union’ ın tek yetkili Türkiye distribütörüyüz. Union Elecom Co. Ltd. SMPS, SSR ve gürültü filtreleri üreten ve geliştirerek elektrik ve elektronik alanlarında projelere çözüm sunmak için büyümüştür. Çalışanların bütün yaratıcılığını ve tutkusunu bu amaca odaklayan Union, iç ve dış mekan LED aydınlatmada alanında öncü ve yanilikçi bir firmadır. 

unicom elecom led logo

STARTEC

Dünyanın önde gelen LED modül üreticilerinden Startec’ in tek yetkili Türkiye distribütörüyüz. 2006 yılında kurulan Startac teknoloji ve reklam alanında kullanılan aydınlatma ürünlerinde uzman firmadır. UL, CE, ROHS, SASO gibi sertifikalara sahip olan Startec, güçlü kalite kontrol sistemi ve güvenilir garanti hizmeti sunar.

Hizmetlerimiz

Firma olarak basit aydınlatma ürünleri üretmekten (smd modüllerden ürünler üretirken) komplike aydınlatma ürünleri yapmaya başladık (açık ve kapalı alan yapı aydınlatmaları; ray spotlar, downlight ürünler, lineer aydınlatma ürünleri, dekoratif aydınlatma ürünleri, müşteriye özel butik ürün çözümleri). İmalatını yaptığımız ürünler:

LED EKRAN

LED ARMATÜR

LED MODÜL

DMX ve PIXEL ÜRÜNLERİ

Armaled İletişim Bilgileri

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K: No:0728 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :212 210 6949
Fax :212 210 6954
GSM :212 210 6950
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın