Armed Güvenlik Sistemleri A.Ş. Kamera sistemleri, Alarm Sistemleri, Geçiş Kontrol ve Zaman Kontrol Sistemleri ev ve iş yerlerine özel çözümler

Armed Güvenlik Sistemleri

Armed Güvenlik Sistemleri

Armed Güvenlik Geçiş Kontrol Sistemleri

Armed Geçiş Kontrol Sistemleri Personel Devam Takip Sistemi

/
Armed Geçiş Kontrol Sistemleri Kartlı geçiş sistemi ne…
Armed Alarm Sistemleri

Armed Alarm Sistemleri, Armed Alarm Merkezi

/
Armed Alarm Sistemleri 7 gün/24 saat kesintisiz hizmet sunan…
Armed Kamera Sistemleri

Armed Kamera Sistemleri

/
Armed kamera sistemleri evinizdeki çocuğunuzu ve bakıcınızı…
Armed Eleman İlanları

Armed Güvenlik Sistemleri ÜRÜNLER HİZMETLER

Bizim için kalite asla tesadüf olmamıştır akılcı bir gayretin sonucudur. Hizmetini prensip hale getiren dedektif güvenlik merkezi gelişimin kaliteyle birleştiğini kendine hedef bilmiştir.

Bireysel ve kurumsal müşterisine uzmanlaşmış kadrosu ile hizmet sunan emsalleri arasında en üstün teknoloji sistemini kuran türkiyenin lider firması olmak en büyük hedefimizdir. Bunu gerçekleştirirken türkiyenin lider firması olmak en büyük hedefimizdir . Müşteri memnuniyetinimümkün olan en yüksek noktaya çıkarmak, verimli ve kaliteli sistem kurmak, çalışanlarımızın gelişimini desteklemek , motivasyon ve iş tatmini yaratmak hedefimize ulaşmamızdaki başarı noktasıdır.

Armed güvenlik ile bağlantılı olan ,ihtiyaçları anlamaya bireysel veya kurumsal çözümler üreten hizmeti memnuniyete dayalı yaşam boyu güvenli olmak. Müşteri diyaloglarımızın hem samimi hemde seviyeli olmasına dikkat ederiz. Belkide bunun için müşterilerimizin vazgeçilmezi olduk. Sizin de tercihiniz neden olmayalım!

Dsc ürünü kullanıyoruz. Çünkü dünyada birinciliğini kanıtlamış patentli bir markadır. Dünyada ve Türkiye’de her zaman ilk sırada tercih edilen bu ürün bankalar, kuyumcular, işmerkezleri, süpermarketler tarafından kullanılmış ve bu sisteme güvenmişlerdir. Bizde siz değerli müşterilerimize kalitesini her zaman kanıtlamış olan DSC ürün sistemini tavsiye ediyoruz.

Dünyada birinciliğini kanıtlamış patentli ürünleri kullanırız. Kaliteli ürünler sizin tercihiniz olduğu kadar bizim de tercihimizdir. Yaptığımız tüm projelerde kaliteyi ön planda tutarız.

KAMERA SİSTEMLERİ

EVİNİZİ VE İŞ YERİNİZİ CEP TELEFONUNDAN İZLEME İMKANI VE KOLAYLIĞI SUNAN ARMED KAMERA SİSTEMİ PİYASADA PAHALI ZANNEDİLEN SİSTEMİ ÇOK UYGUN ŞEKİLDE ALMA İMKANI SUNAR İSTERSENİZ KİRALAYIN İSTERSENİZ SATIN ALIN.

Armed kamera sistemi evinizdeki çocuğunuzu ve bakıcınızı siz ev dışında olduğunuz zaman kolaylıkla izleme imkanı sunuyor ve aynı şekilde iş yerinizi yerinizde olmadığınız zaman rahatlıkla izleme imkanı sunuyor.

Armed Kamera Sistemleri  kurulum olduktan sonra evinize veya iş yerinize kurulan kayıt sistemi sayesinde hdd e kayıt yapıyor internet üzerinden program sayesinde cep telefonundan tek tuşla izleme imkanı sunuyor isteğiniz doğrultusunda izlediğiniz alanın sesini rahatlıkla duyma olanağı sağlıyor.

ALARM SİSTEMLERİ

Armed Güvenlik Alarm Sistemleri Nasıl Çalışır?

Armed Alarm Sistemleri Tam korumalı sistemi ile evinizi ve iş yerinize izinsiz bir giriş olması durumunda;
Kapı veya pencerede bulunan  manyetik kontak,
İçeride bulunan hareket sensörü (pır dedektör),
Alarm paneline sinyal göndererek ve sistemi devreye sokar,
Alarm paneli sireni çaldırır. (120 Desibel)

ARMED alarm merkezine giriş yapılan noktayı bildirir.

ARMED Alarm Merkezi

Operatörlerimiz sinyalin gerçekliğini ve sorunun içeriğini saptamak için sinyal geldiğinde derhal kullanıcıyı arar. Onay aldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden kolluk kuvvetleri, itfaiye, polis ve sağlık birimleri ile irtibata geçerek adrese yönlendirir. Operatörlerimiz yönlendirdiği kolluk kuvvetlerinden geri dönüş sağlayarak, alarm durumunu sonlandırır.

Armed Güvenlik Geçiş Kontrol Sistemleri

Kartlı geçiş sistemi ne demektir?

Armed Geçiş Kontrol Sistemleri ile, çalışanlarınız kolaylıkla firmanızda yetkileri olan yerlere girip çıkabilirken, kapılarınız davetsiz misafirlere sürekli kapalı olacak.

Personel Devam Takip Sistemi (PDKS) ne demektir?

Personel kimlik kartlarının ve biyometrik tanımlama öğelerini, giriş-çıkış anında kart okuyucu cihazlara tanıtılması ile personel hareketlerinin takip edilmesi.

Standalone (bilgisayardan bağımsız) kartlı geçiş sistemi ne demektir?

Herhangi bir PC veya ekstra bir kontrol modülüne ihtiyaç duymadan başlı başına çalışan sistemlerdir. Bir kart okuyucu / keypad ( proximity – yakınlık ) ve bu kart okuyucuya başlı elektrikli bir kilit sisteminin kumanda edilebilmesi esasına dayalı olarak çalışır.

Online kartlı geçiş sistemi ne demektir?

On-line dedigimiz, kendi başına bir karar mekanizması bulunmayan, direk PC ye bağımlı olarak çalışan ve PC arızalanması veya kapatılması durumlarında işlevini yitiren profesyonel olmayan sistemlerdir. Armed Güvenlik Sistemleri’nin hiçbir uygulamasında online sistemler kullanılmaz.

Offline kartlı geçiş sistemi ne demektir?

Offline diye tabir ettiğimiz PC ye bağımlı geçiş kontrol sistemlerinin çalışma şekli, basit olarak şu şekildedir;

ARM kart ve yaklaşım tipi kart ne demektir?

Güvenli geçiş ve ödeme sistemlerinde kullanılan, 125 Khz frekansa sahip temas olmaksızın kullanılabilen kartlardır. ISO stadartlarına sahip ARM kartlar, kredi kartı ebatlarında olup, her iki yüzeye de termal baskı yapılabilmektedir.

RFID nedir, nerelerde kullanılır?

RFID kartlar, temassız kartların en son teknoloji ile geldiği son noktadır. RFID sisteminin en büyük özelliği uzun mesafelerden (metreler) bilgi okunabilmesidir.

Armed Güvenlik Sistemleri İLETİŞİM

ARMED Güvenlik sistemleri İletişim
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:11 No:1929 Şişli 34384 İstanbul


Telefon: 
444 6 911

Whatsapp: +90 535 410 8873

Fax: +90 212 220 8382

E-Mail
info@armedguvenlik.com
destek@armedguvenlik.com
musteri.hizmetleri@armedguvenlik.com

www.armedguvenlik.com

6 cevaplar
« Daha Eski Yorumlar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ARMED GÜVENLİK İŞ İLANLARI      ARMED GÜVENLİK SİSTEMLERİ […]

« Daha Eski Yorumlar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın