Bez Çanta Bez Çanta İmalatı, Ham Bez çanta

Bez Çanta

Bez Çanta imalatı, Ham bez çantalar

Şimdilik, akademik ve sosyal çevrelerde kullanım alanı bulabilen bez çantalar, gelecekte, mağaza, market vb. alanları da kapsayarak çok daha geniş bir kullanım alanına sahip olacaktır.

Bez çantaların faydaları gerçekten çok fazladır. Geri dönüşümlü, bitkisel temelli malzemelerden üretilirler, doğayı kirletmezler.

Hammaddeleri, pamuk, keten vb. bitkisel lif, iplik üretilebilecek bitkilerdir. Üretiminde, Pamuk, keten, kenevir gibi bitkiler kullanılır. Bu bitkilerden üretilen bez çantalar doğaya zarar vermez.

Bez Çanta

Bez Çantalar

Bez Çantalar, taşıma yardımcısı şeklinde yaygın olarak kullanılan çevreci bir üründür. Alternatif kumaşlar kullanılarak farklı üretim yöntemleri ile şekillendirilir. İçerisinde bulunan ürünleri korurken, görsel uygulama ile reklam özelliği kazanır.

Çevre dostu mutlu Müşterilerimiz yenilikçi, kalite odaklı çalışmanın sonucu hedefe ulaşan hizmet ve mutlu müşteriler. Sizlerde bez çantaları kullanın, doğaya dost olun. Bez Çanta, taşıma yardımcısı şeklinde yaygın olarak kullanılan çevreci bir üründür.

Alternatif kumaşlar kullanılarak farklı üretim yöntemleri ile şekillendirilir. İçerisinde bulunan ürünleri korurken, görsel uygulama ile reklam özelliği kazanır. Yenilikçi, kalite odaklı ve hedefe yönelik çalışmalarımızın sonucunda çevreci müşterilerimiz bez çantalarını kullanarak hem doğaya verilen zararı en aza indirgerken kendi bütçelerini de korumaktadır.

Bez Çanta

Bez Çantalar

Baskısız Bez Çantalar

Baskız bez çanta modelleri ve fiyatları bulabileceğiniz sitemizden istediğiniz adette online sipariş gerçekleştirebilirsiniz. 60 dan fazla model ile türkiye ve avrupanın en büyük kumaş torba marketi olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye merkezli fabrikamızda geri dönüşümlü %100 pamuktan taşıma torbaları üretiyoruz. Baskısız ve baskılı olarak istenilen ebatta ve renkte üretim yapmaktayız.

Bez Çanta

Bez Çantalar

Bez Çantaları Satın Al

Evet durma! Sende geri dönüşümlü doğa dostu bez çanta satın al. Alanında uzman kadromuz ile dünyanın bez çantasını üretiyoruz. Naylon poşet yasağı gelmeden sende kumaş torba kullanmaya başla çevreni koru. Bilinçli tüketiciler olarak ülkemize ve doğamıza sahip çıkalım. Istenilen adette baskılı ve baskısız bez çanta üretimi yapıyoruz.

Bez çanta hayat gayrimenkul

Bez çantalar hayat gayrimenkul

Ham Bez Çantaların toptan satışları

Ham bez çantaların anvas çanta modellerine sizde bir göz atın. Bir çok model ve baskı seçeneği ile istediğiniz ürünlere 1 günde kavuşabilirsiniz. İsterseniz baskısız ham bez çantaları alıp tekstil boyama kalemi veya kumaş boyası ile istediğiniz tasarımı çanta üzerine uygulayabilirsiniz.

Perpa Ticaret Merkezi A Blok, Kat:5 No:160 Şişli  İSTANBUL

Telefon 

(0212) 220 55 62

(0212) 220 55 63

SOLİN AMBALAJ

AMBALAJ MALZEMELERİ

PERPA FİRMALARI

PERPA TİCARET MERKEZİ

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın