Çağdaş Kablo San. Tic. A.Ş İzoleli Teller Esnek Kablolar

Çağdaş Kablo San. Tic. A.Ş 2006 yılında İzmir Gıda Çarşısı’nda kurulmuştur. Çağdaş Kablo San. Tic. A.Ş, Seval Kablo ürünlerinin İzmir ve Ege bölgesinde kesiti veya metrajı ne olursa olsun müşteriler tarafından bulunabilirliğini sağlamıştır.

Kısa bir süre içerisinde Ege Bölgesi’nde stok gücü, hızlı teslimatları ve kaliteli hizmeti ile kablo piyasasında ön plana çıkan firmamız alçak gerilim tesisat kabloları dışında, zayıf akım kablo çeşitlerini 36 kv orta gerilim kablolarını, özel dizayn kabloları, kauçuk ve silikon kılıflı kabloları, fiber optik kabloları stoklarına katarak kablo konusunda “UZMAN” bir yapıya ulaşmıştır.

Globalleşen dünya ekonomisinde her alanda olduğu gibi Türkiye kablo sektöründeki rekabet de artmıştır. Bu nedenle firmamız müşterilerimize her an hizmet edebilmek için 2011 yılında Ankara, 2012 yılında da İstanbul şubelerini faaliyete geçirmiştir. Bu yatırım ile firmamız bölgesel olarak değişen dinamikleri kontrol edebilmek ve bölgesel kullanıcıların ya da toptancıların ihtiyaçlarına yönelik, çözümler sunarak onlara rakip değil her zaman ulaşabilecekleri ve ortaklık kurabilecekleri bir partner olmak amacındadır.

MİSYON

Kablo konusunda uzman kadrosuyla kaliteli ürünleri, uygun fiyatları, geniş ürün stokları ile müşteri odaklı çalışma prensibi ile dürüst bir şekilde müşterilerine hizmet etmektir.

VİZYON

Türkiye kablo piyasasında geniş stok çeşidi, fiyatları ve hizmet kalitesi ile şubeleşmeye devam etmek ve istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürmektir.

KALİTE & HEDEF

Çağdaş Kablo San.Tic.A.Ş hem kendi üretimi olan Seval Kablo hem de diğer bayililerinde “kaliteyi” ilk sırada tutarak müşterileriyle güvenli bir şekilde ticaret yapmak istemektedir.

ÜRETİM

Çağdaş Kablo San.Tic.A.Ş Seval Kablo adı altında üretmiş olduğu Enerji Kablolarına her geçen gün yeni bir ürün eklemekte ve yatırımlarına devam etmektedir.

Ürün Kategorileri

İzoleli Teller

Esnek Kablolar

Yassı ve Yuvarlak Kablolar

Zırhsız Enerji Kabloları

Zırhlı Enerji Kabloları

Yangına Dayanıklı Kablolar

Trafik Sinyal, Sokak ve Havalanı Aydınlatma Kabloları

Özel Kablolar

Kumanda Kablosu

Alüminyum İletkenli Kablolar-İletkenler

Sektör Uzmanlık Alanları Elektrik Elektronik Kablo Firmaları

Çağdaş Kablo San.Tic.A.Ş İletişim

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:1,2,3 No:0035 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :2552832
Fax :255 27 91
GSM :
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın