Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti

Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti Hasan Sezgin

Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti yoğun katılımla gerçekleşti. Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti sırasında kendisine CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin’de eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti

22 Şubat 2019 Cuma Günü saat: 11:00’de Perpa’ya gelen Ekrem İmamoğlu ve Muammer Keskin’i Perpa 8. Kat girişinde A Blok Başkanı Hasan Sezgin, B Blok Başkanı Hacı Demir, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

İmamoğlu’nun Perpa ziyaretine CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik, İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, Belediye Meclis Üyelerine adayları eşlik ettiler.

Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti Hasan Sezgin

Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti

Perpa Konferans Salonu’ndaki toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Açılış konuşması yapan Perpa A Blok Başkanı Hasan Sezgin Konuklara hoşgeldiniz diyerek kısaca Perpa’yı tanıttı.

Hasan Sezgin Açılış Konuşması

Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti Hasan Sezgin

Ekrem İmamoğlu Perpa Ziyareti

Başkan Hasan Sezgin, ”Bildiğiniz üzere her seçim döneminde Mecliste grubu bulunan partileri Perpa’ya davet ediyoruz, Yapmak istedikleri projelerini anlatıyorlar, karşılığında da bizlerden oy istiyorlar. Bu vesile ile bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adayları Perpa’mızı ziyaret ettiler, kendilerine hoşgeldiniz diyorum” dedi.

Başkan Hasan Sezgin, ”Perpa 25.000 insanın çalıştığı, aylık 1.5 milyon ziyaretçisinin olduğu bir ticaret merkezi olarak Büyükşehir ve Şişli belediye meclis üyesi adayları arasında Perpalı olmamasından dolayı üzüldük” dedi.

Hasan Sezgin, ”Sayın İmamoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunuzda, sizden bir söz istiyoruz, Perpa Ticaret Merkezi’nin önündeki ve arkasındaki arazilerin yeşil alan olarak kalmasını talep ediyoruz. Çünkü Perpa’nın buna ihtiyacı var” dedi.

Başkan Hasan Sezgin’in yeşil alan talebi Perpalılar tarafından alkışlarla karşılandı.

Başkan Hasan Sezgin,” Bizler, sizleri beş yolda bir burada görmek istemiyoruz, her zaman sizlere ihtiyacımız var, her zaman yanımızda görmek istiyoruz, geldiğiniz için teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Perpa B Blok Başkanı Hacı Demir

Hacı Demir - Ekrem İmamoğlu Perpa Ticaret Merkezi

Hacı Demir – Ekrem İmamoğlu Perpa

Perpa B Blok Başkanı Hacı Demir, konuklara hoşgeldiniz dedikten sonra; ”Perpa Ticaret Merkezi, bir zoru başararak kooperatifçilik modeliyle 36 ayda Perpa’nın yapımını bitirmiştir.  Kurucular kuruluna minnet ve şükranlarımızı sunuyor Rahmetli Mithat Yümlü’yü de rahmetle anıyorum.” dedi.

Hacı Demir, ”Sayın başkanım, öncelikle kentli olarak bir kaç sorunumuzu sizlere bildirmek istiyorum, öncelikle toplu taşımacılığın ucuzlatılması gerekir. Çevre ve yeşile ancak İstanbul dışına çıkarak ulaşabiliyoruz, batıda olduğu gibi şehir içinde kentparkların kurulması gerekir.” dedi.

Hacı Demir, ” Deprem önemli bir sorun, ben bu çevreden biliyorum, Perpa’nın önü ve arkası dışında toplanma alanı yok, bir mezarlıklarımız kaldı, Atatürk döneminde yapılan ‘Gençlik ve Çocuk Gelişim Parkları’nın tekrar hayata geçirilmesini talep ediyoruz” dedi.

Muammer Keskin Konuşması

Muammer Keskin Perpa Ziyareti

Muammer Keskin Perpa Ziyareti

Ekrem İmamoğlu Perpa ziyaretine eşlik eden CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, konuklara bir konuşma yaptı.

Muammer Keskin, ”Ben burada zaten ev sahibiyim, Perpa A ve Blok başkanları uzun yıllardır arkadaşım, Perpa’daki sorunları birlikte çok tartıştım, ” dedi.

Muammer Keskin, ”Şişli’nin 25 mahallesi var, temel sorunlar İstanbul ile aynı, gittiğim her yerde yurttaşlarımdan bir şey rica ediyoruz, biz sorunları biliyoruz, çözümlerimizde var.” dedi.

Muammer Keskin, ”Perpa’ya tekrar geleceğim orada yüz yüze konuşacağız, ben yıllardır Hasan kardeşimin hayalini biliyorum, Şişli’de yeşil alan yok,  Perpa’da var ama onunda mülkiyet sorunu var” dedi.

Muammer Keskin,”Sorunların bir tek çözümü var, Şişli’de Muammer Keskin’i, İstanbulda Ekrem İmamoğlu’nu seçeceksiniz, biz ikimiz çözeceğiz” dedi.

Muammer Keskin, ” Size buradan söz veriyorum, Ekrem İmamoğlu ve ben, bizler aşağıdan yukarıya doğru yetişmiş insanlarız, partimizin çeşitli kademelerinde görev almış, ilçe başkanlığı yapmışız” dedi.

Muammer Keskin, ” Ekrem İmamoğlu, şehrin çeperinde olmasına rağmen, harikalar yaratmış, bugün onları İstanbul’a taşıyacak çok değerli bir dostum, arkadaşım, sizlerden ricam Ekrem İmamoğlu’nu istanbul’a seçersek sorunlarımız kalmaz.” dedi.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın