Erenler Kablo Ticaret Ltd. Şti. Enerji Kabloları

Erenler Kablo

Erenler Kablo Ticaret Ltd. Şti.

Erenler Kablo, İstanbul PERPA Ticaret Merkezi’nde yaklaşık 20 yıllık kablo sektöründeki deneyimi ile kablo konusunda Türkiye’de en geniş ürün yelpazesine sahip şirkettir.

Son 10 yıldaki tüm yatırımlarını stoklarını arttırmaya ve müşterilerimizin taleplerini en hızlı şekilde karşılamaya yönelik geliştirmeler yapan firmamız, Perpa’da bulunan 700 m² büyüklüğünde ki yönetim ve depo alanımızın yanı sıra, Eylül 2010 tarihinde İkitelli de bulunan 5000 m² büyüklüğünde ki yeni lojistik merkezini devreye almıştır. Yapılan bu yatırımlar neticesinde gerek dünyanın gerekse ülkemizin en büyük kablo üreticileri ile çalışmaktayız. 

Misyon ve Vizyon

Kablo sektöründe, Türkiye’de olduğu gibi uluslararası pazarda da Erenler Kablo markasının yerini sağlamlaştırmak ve sektörün öncü, gündemi belirleyen firması olmak, firmamızın öncelikli misyonudur. Türkiye’de ve diğer ülkelerde yenilikçi ürünleri ve inandığı değerler ile büyüme göstererek müşterileri ve çalışanları tarafından sevilen, sayılan ve ilk tercih edilen örnek kuruluş olmak vizyonumuzdur.

İştiraklerimiz

Ebion Kablo A.Ş.

Merkezi İstanbul’da bulunan Ebion Kablo üretimini, Denizli’de bulunan ayda 1.300 Ton bakır işleme kapasitesine, 17.000 m² açık alan ve 8.300 m² kapalı alana sahip fabrikasında gerçekleştiriyor. Ebion Kablo modern altyapıya sahip entegre tesislerde, uzman ekiplerimizin gözetiminde ileri teknoloji makinelerle üretim yapmaktadır.

www.ebion.com.tr

Çözüm ortaklarımız

 

Firmamızda satışını gerçekleştirdiğimiz ürün gruplarına her geçen gün bir yenisi daha eklenmekte olup, kablo stok ve tedarik bakımından hem ürün çeşitliliği, hem marka çeşitliği bakımından Türkiye’nin en zengin kablo partneri konumundadır.

Sektör Uzmanlık AlanlarıElektrik ElektronikKablo FirmalarıEndüstriyel Ekipman/ÜrünlerEnerjiİthalat ve İhracat

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:1,2,3 No:0002 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Web :http://erenler.com.tr
E-Mail :erenler@erenler.com.tr
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın