Günlük Süt Çiğ Jersey İnek Sütü Organik Yoğurt Yap

Günlük Süt Jersey

Günlük Süt Jersey İnek Sütü

Günlük Süt Perpa

Günlük Süt Jersey İnek Sütü

Günlük Süt Çiğ Jersey İnek Sütü Organik Yoğurt Yap

Günümüzde sıkça adını duyduğumuz Jersey sütü farklı açılardan ele aldığımızda Jersey sütünün birden fazla avantaj sağladığı gerçeği ile karşılaşırız.

Verimlilik açısından incelendiğinde diğer süt cinslerine göre daha düşük miktarlarda süt üretmesine rağmen Jersey sütü, peynir ve diğer katma değerli ürünler olarak işlendiğinde daha yüksek besin değerinin yanı sıra en yüksek verime sahiptir

Besin değeri olarak Jersey sütü birçok yönden benzersizdir. Ürün olarak şunları içerir: – “Ortalama” sütten% 18 daha fazla protein,% 20 daha fazla kalsiyum,% 25 daha fazla tereyağı.

Tartışmasız kalitesi ile ünlü Jersey sütü tadını yüksek yağ içeriğinden değil içerdiği yüksek oranda ki **katı maddelerden alır. Bu nedenle de az yağlı veya yağlı olması fark etmeksizin lezzetli ve besin değeri yüksek bir süttür.

Sağlık açısından bakıldığında mutasyona uğramamış cinslerden elde edilebilen bir süt sınıfı olan A2 sınıfı süttür. Mide ve sindirim sistemine rahatsızlık vermez. Laktoz intoleransı düşüktür.

**(Süt katıları, türetildikleri ürünlerin laktoz,  kazeinler, peynir altı suyu proteinleri ve iz mineralleri içeren küçük, süt kaynaklı yiyecek parçacıklarıdır)

Günlük Jersey İnek Sütü Perpa

Günlük Jersey İnek Sütü

Jersey Sütün Faydaları

Bağışıklığı güçlendirir; Kış aylarında bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla artış gösteren üst solunum yolu enfeksiyonların da koruyucu kalkan oluşturuyor.

Kemik kaybını önler; Jersey sütü, içerdiği kalsiyum oranı ile de diğer cinslerden elde edilen süte oranla (bir bardak da) %15% ila %18 oranında daha fazla kalsiyum içerir.

Uçuk gelişimini engeller; A vitamini ile bağışıklık sistemini iyileştiriyor, cildi parlatıyor, Riboflavin yani B2 vitamini ile yiyecekleri enerjiye çeviriyor ve ağız çevresinde uçuk gelişimini önlüyor

Beyin gelişimini destekler; İçeriğindeki Çinko, iyot, B2, B6, B12 vitaminleri ve araşidonik asit, linoleik asit gibi esansiyel yağ asitleri içeriği ile beyin ve zeka…

Kalbi korur; Sütün içerisinde kan basıncını düşürebilen protein, kalsiyum, fosfor gibi vücut için önemli besin öğeleri bulunuyor.

Uyku kalitesini arttırır; Sütteki melatonin triptofan, B6, B12 vitamini içeren temel besin kaynakları ise uyku kalitesini artırıyor

Perpa’da Günlük Süt teslimatını Salı günleri yapıyoruz. Sütler sipariş üzerine geliyor. Pazartesi akşamına kadar verdiğiniz siparişler salı günü işyerinize teslim edilir.

Günlük Jersey Süt İletişim Bilgileri

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 13 No: 2012 Şişli – İstanbul

info@akarsuciftlik.com

Instagram akarsuciftlik

+90 532 621 13 95

Akarsu Çiftlik Perpa Adres Kroki Kat Planı

Akarsu Çiftlik Perpa Adres Kroki

SÜT ÜRÜNLERİ

AKARSU ÇİFTLİK

ORGANİK DOĞAL ÜRÜNLER

GIDA FİRMALARI

PERPA FİRMALARI

PERPA İLETİŞİM

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın