IPS Teknoloji ve Bilişim Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

IPS Teknoloji

IPS Teknoloji

IPS Teknoloji Kurumsal Bilgiler

“Gerçek konfor, güvende hissetmektir.”

Teknolojik gelişmelerin çok hızlı yaşandığı ve hayatın geneline yayıldığı modern çağda, ciddiyeti günden güne artan en önemli konu: Güvenlik. Bunun bilincinde olarak, yatırımlarını bireysel ve kurumsal tüm müşterilerinin güven duygusunu büyütmek üzere planlayan ve güvende hissetme ihtiyacının ürettiği yüksek beklentilere, mükemmel sistem çözümleriyle karşılık veren değerli bir marka olarak IPS Teknoloji, yenilikçi ve güçlü duruşuyla geleceğe güven duyulmasına aracılık etmektedir.

IPS Teknoloji ve Bilişim Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

IPS Teknoloji ve Bilişim Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

11 yıllık sektör deneyimiyle, elektronik güvenlik sistemleri sahasında doğal bir lider olarak ilerleyen IPS Teknoloji, öncü adımlar atabilen kalite odaklı bir firma olarak dikkat çekmektedir. Çatısı altında, her biri kendi alanında uzmanlık sertifikalarına sahip, tam donanımlı ve profesyonel ekiplere yer veren firma, güçlü takım çalışması ile en yeni teknolojileri ürün ve sistem gamına hızla entegre edebilmekte, böylece güvenlik çözümlerini yenilenebilirlik, çok yönlülük, fonksiyonellik ve işleyişte kusursuzlukla bütünleştirebilmektedir.

IPS Teknoloji ve Bilişim Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

IPS Teknoloji ve Bilişim Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

Altyapı bozukluklarının hatırlattığı her türlü tıkanıklık ve sorun, altyapısı sağlam olmayan tüm elektronik güvenlik sistemleri için de geçerlidir. Bu yönden değerlendirildiğinde IPS Teknoloji hizmetinin en değerli ayrıcalığı, her üründe gözetilen altyapı mükemmelliğidir. Firmamız, güvenliği sekteye uğratacak tüm risklerden arındırılmış ürünleriyle, müşterileri için güvenilir, uzun soluklu bir yaşam ortağıdır.

IPS Teknoloji ve Bilişim Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

IPS Teknoloji ve Bilişim Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

Dünyanın sayılı elektronik güvenlik sistemi üreticilerinden Panasonic’in partneri olan IPS Teknoloji, kalite standartlarına bağlılığını aldığı kalite belgeleri ile resmileştirmiş bir marka olarak, uluslararası düzeyde kabul gören ve aranılan çözümlere imza atmaktan mutluluk duymaktadır.

Projelendirmenin her aşamasında müşterilerine sunduğu detaylı bilgilendirme ve raporlama hizmetiyle memnuniyet çıtasını yükselten ve başarılı uygulamalarla %100 memnuniyet hedefine ulaşan IPS Teknoloji, telefondan veya yerinde sunduğu 7/24 profesyonel teknik servis hizmetiyle de fark yaratmaktadır.

IPS Teknoloji

IPS Teknoloji

CCTV, yangın ihbar, kartlı geçiş, hırsız ihbar, çevre güvenlik, konvansiyonel, adreslenebilir ve network güvenlik sistemlerini organizasyon yeteneği gelişkin kurumsal bir yapı içinde, garantili ve anahtar teslim hizmet anlayışıyla hızla teslim eden IPS Teknoloji, üstün teknolojiyi, yüksek kalite ve ideal maliyet avantajlarıyla müşterilerine sunabilme başarısıyla, herkesi, “güvenli yarınlar için ileri güvenlik sistemleri”ne davet etmektedir.

IPS Teknoloji Hizmetleri

IPS Teknoloji, müşterilerine ihtiyaç duydukları Elektronik Güvenlik Sistemlerinin projelendirilmesinden, satış sonrası servis hizmetleri verilmesine kadar olan tüm süreçlerde hizmet vermektedir, Unutulmaması gereken önemli kriter; Elektronik Güvenlik Sistemleri ender durumlarda ihtiyacınız olan ancak bu anlarda yüksek verim sağlaması gereken sistemlerdir. Bu nedenle ihtiyaç anında çalışmayan veya düşük performans veren bir sisteme yatırım yapmak ister misiniz.

IPS Teknoloji olarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ve yüksek performans alabileceğiniz sistemlerin kurulumunu yapıyoruz,

Projelendirme;

Müşterilerin talep ve beklentileri dinlendikten sonra sahada gerekli çalışmalar yapılarak kurulması planlanan sistemlere ait alt yapı ve üst yapı projelendirilmesi yapılır,

Teklif Hazırlanması ve Ürün Seçimleri;

Şayet elimizde hazır bir proje, şartname ve/veya marka model listesi olmadığında müşteri ile yapılan bir dizi toplantılar ile talepleri, firmalardan ve sistemlerden beklentileri ve olası bütçeleri öğrenmeye çalışarak tüm bu bilgiler ışığında müşterinin beklentilerini en fazla oranda karşılayabilecek, aynı zamanda da belirlenen bütçeyi aşmayacak ürün ve ekipman seçimleri yapılarak fiyat teklifi hazırlanır,

Fiyatlandırmada ki önemli kriterlerden bir tanesi de müşterinin belirlemiş olduğu bütçeler ve istenen sistemler, IPS’in standartları ve kullanmakta olduğu ürünler ile karşılanabiliyor mu? Yanlış projelendirilmiş ,yanlış ürün seçimi yapılmış ve yanlış ekipmanlar ile fiyatlandırılmış bir işin doğru sonuçlar vermesini beklemek de yanlış olur. Bu nedenle “IPS Teknoloji, her işe değil doğru işlere talip olmaktadır.”

Alt Yapı, Montaj ve Kurulum;

IPS Teknoloji olarak en fazla önemsediğimiz ve toplantılarda ısrarla üzerinde durduğumuz temel konu Alt Yapı‘dır. Neden mi;

1- Alt Yapıya müdahale etmek genel olarak çok zordur, üst yapıda arıza olduğunda veya değişiklik yapmak istediğinizde ilgili ekipmana müdahale etmeniz kolay ve pratikken alt yapı arızalarına müdahale etmek zor ve meşakkatlidir,
2- Doğru planlanmamış alt yapıyı sonrasında revize etmek hem zordur hem de maliyetli olabilir,
3- Alt yapıda kullanılacak ekipman, üst yapıda kullanılacak ekipmandan çok daha fazla hayatidir, uygun standartlarda olmayan kablolar (cat6, enerji veya fiber optik) ile yapılmış alt yapıya dünyanın en kaliteli ekipmanlarını da monte etseniz gerçek performanslarını alamayacaksınız,
4- Müşterilerimize her zaman tavsiye ettiğimiz önemli konu “Şayet bütçeniz hem alt yapı hem de üst yapı için uygun standartlarda ekipman ve işçilik için yeterli değilse alt yapı kalitenizden taviz vermeyin, kalan bütçeniz ile üst yapı ekipmanlarınızı seçin, ileriki dönemlerde üst yapıyı değiştirmek, alt yapıyı değiştirmekten daha kolay olacaktır.

Eğitimlerin Verilmesi ve İş Teslimi;

Kurulan sistemlerin sağlıklı işletilmesi ve yüksek performans alınabilmesi için operatörlerin de sistemlere hakim olması gereğinin bilinci ile iş tesliminden önce genel eğitimler organize edilmektedir,

Servis ve Bakım Hizmetleri;

Her ne kadar gerek alt yapı gerekse de üst yapı ekipmanlarının seçiminde kalitesi dünya standartlarında ürünler tercih edilse ve montajlarda titizlikle yapılsa da her sistemin bakıma ihtiyacı olduğu gibi zaman zaman da servise ihtiyaç duyulabilir.

Bakım, bir sistemin sağlıklı işlemesi ve uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmesi için hayati önem taşır, düzenli bakım yapılmayan sistemler zaman içerisinde performans düşüklüğüne ve sık arızalanmaya başlarlar,

IPS Teknoloji uzman ekibi ile müşterilerine hem bakım konularında hem de servis faaliyetlerinde hızlı ve kaliteli destek olmaktadır.

CCTV

  • CCTV
  • Yangın İhbar Sistemleri
  • Geçiş Kontrol Sistemleri
  • Sistem Entegrasyonu

Bina ve tesislerin güvenlik amacıyla izlenmesi ve kayıt altına alınması için kullanılan IP Kapalı Devre Tv Sistemleri sistemleri, güvenliğin yanı sıra satış amaçlı süreçlerin kontrolü ve iş geliştirme gibi alanlarda da kullanımı oldukça yaygınlaşmış olan temel güvenlik çözümlerinden biridir.

Güvenlik amaçlı kurulan Kapalı Devre TV Sistemleri, genel olarak binaya giriş ve çıkışların ve ortak kullanım alanlarının izlenmesi ile birlikte sirkülasyonun kontrol altında tutulması ve denetlenmesi için kayıt amacıyla kullanılmaktadır. Günümüz teknolojisi bu sisteme aynı zamanda lokal ve uzak mekanlardaki görüntüleri izleme ve kayıt altına alma imkanı sağlamaktadır.

Teknolojinin hızla gelişmesi ile, günümüzde Kapalı Devre TV Sistemleri, güvenlik amacının yanı sıra; satış, personel performansı kontrolü, iş geliştirme gibi farklı fonksiyonları denetleme amacıyla da kullanılmaya başlanmıştır. Kapalı Devre TV Sistemi tek bir noktadan farklı mekanları izleyip kayıt altına alabileceği gibi.

Kapalı Devre TV Sistemleri portföyünde geniş bir ürün yelpazesi kullanılmaktadır. Müşterinin ihtiyacı ve bütçesi doğrultusunda; sistem, ekonomik analog kameralardan yüksek çözünürlüklü IP kameralara; Dijital Kayıt Cihazından, LAN/ WAN uyumlu video iletim sistemlerine her tip ve büyüklükte tasarlanabilir. Bu sistemler, Hırsız Alarm, Çevre Güvenlik, Yangın Alarm ve Geçiş Kontrol Sistemleri dışında, POS cihazı, para sayma makinaları vb. entegre edilebilir.

Altyapı ve işletme maliyetlerindeki avantajlarından, çeşitliliğinden ve görüntü kalitesinden dolayı tüm üreticilerin ARGE yatırımlarını hızlandırdığı IP tabanlı sistemler, kurumların bilgisayar ağ yapılarının artık yüzlerce kameradan gelen veriyi taşıyabilecek kadar güçlenmiş olması ve IP kameraların sunmakta olduğu kaliteli görüntünün, güvenlik birimlerinin işlerini daha verimli yapmalarına yardımcı olması nedeniyle tercih edilmektedir.

Birden fazla lokasyona giriş yapabilecek, giriş yapan kişilerin IP Kapalı Devre Tv Sistemleri Sistemine ait kameralar vasıtasıyla güvenlik kontrol noktalarında; bina turnike girişlerinde, bina resepsiyon geçişlerinde, bina içindeki yetkiye bağlı insan sirkülasyonunun tanımlanmasında geçiş yetkileri “Yüz Tanıma Sistemi” ile sağlanabilmektedir. Yüz Tanıma Sisteminin kullanıldığı başlıca alanlar; bina, kampüs, stadyum, mağaza, önemli merkezler vb.

Kara listeye (Black List) alınmış kişilerin tespit edilerek güvenlik odasındaki operatörün ekranına sesli ve gösrel ikaz düşmesini sağlar.

DVR, NVR ve Hibrit DVR ların dahil olduğu Dijital Kayıt & Görüntü İletim Sistemlerinde, kameraların özelliklerinin ortama en uygun olanının seçilmesinden daha önemli olan, bu kameralardan gelen görüntülerin kayıt altına alınması, gerektiğinde kayıtların izlenmesi, network ile cihaza herhangi bir noktadan bağlanarak gereken kayıtların görüntülenmesi ve istendiğinde görüntülerin transfer edilebilmesidir.

Fiber Optik İletişim Sistemleri ve Video Network ise; Kapalı Devre TV sistemlerinin kablolama alt yapısı ile birlikte; alarm, kontrol ve her türlü data sinyallerinin, yüksek kalitede, uzak mesafelere, güvenli şekilde taşınması ve aynı şekilde sahadan gelen bilgilerin merkezde birleştirilerek değerlendirilmesini sağlamaktadır.

Yangın İhbar Sistemleri

  • CCTV
  • Yangın İhbar Sistemleri
  • Geçiş Kontrol Sistemleri
  • Sistem Entegrasyonu

Yangın Alarm Sistemleri; konut, rezidans, AVM gibi her türlü yaşam alanlarında, endüstriyel binalarda, fabrikalarda, üretim tesislerinde, her türlü cihaz ve malzemelerin saklandığı depolarda yangından korunma ve erken uyarı sistemi ile can ve mal kayıplarının önüne geçilmesine yönelik tasarlanan sistemlerdir.

Yangın algılama ve uyarı sistemleri, çeşitli sensörler ile yangının başlangıcını algılayarak, en kısa sürede müdahale edilmesini sağladığı gibi, önceden planlanan bina kaçış ve tahliye senaryosuna istinaden; elektriği, asansörleri, yangın çıkış kapılarını, turnikeleri, garaj giriş bariyerlerini ve diğer hidrolik yol/mantar güvenlik bariyerlerini otomasyona bağlı olarak serbest bırakıp tehlikenin büyümesini önleyerek binanın tahliyesini kolaylaştırmaktadır. Bunun yanısıra, dedektörlerinden aldığı alarmı yorumlayarak çıkışlarını (söndürme sistemi, siren, telefon hattı vs.) aktif hale getiren bu sistemlerde kullanılan dedektör tipleri şöyledir: Duman Dedektörü (optik ve radyoaktif), ışın dedektörü, alev dedektörü, sabit sıcaklık dedektörü, sıcaklık artış dedektörü, kombine dedektörler (duman ve sıcaklık..vs.)

Geçiş Kontrol Sistemleri

  • CCTV
  • Yangın İhbar Sistemleri
  • Geçiş Kontrol Sistemleri
  • Sistem Entegrasyonu

Güvenlik alanında önemli bir uygulama haline gelen geçiş kontrol sistemleri iş verimliliği ve düzenin oluşturulmasına ilişkin hizmet özellikleriyle de öne çıkmaktadır.

Entegre elektronik güvenlik sistemlerinin, vazgeçilmez bir parçası olan Geçiş Kontrol Sistemleri, kamusal binalarda, çeşitli işletme, hastane, okul, yurt, laboratuar, fabrika ve özel alanlarda, residence, alışveriş merkezleri vb., insanların yoğun olduğu alanlarda giriş-çıkışların denetlenmesi, yetkili olmayan kişilerin engellenmesi, yüksek güvenliğin sağlanması ve bu bilgilerin elektronik ortamda raporlanabilmesi amacı ile oluşturulmuştur. Bu sistemler, binanın güvenilirliğini arttırırken, çalışma saatlerinin değerlendirilmesiyle çalışma disiplininin oluşması açısından da somut veriler sunmaktadır.

Bilgisayar tabanlı veya bilgisayara bağlı olmaksızın, güvenlik düzeyine ve önemine bağlı olarak kartlı ve biyometrik sistemlerle uygulanan kartlı geçiş sistemleri aynı zamanda izleme sistemleriyle de entegre olabilme özelliklerine sahiptir.

Sistem Entegrasyonu

  • CCTV
  • Yangın İhbar Sistemleri
  • Geçiş Kontrol Sistemleri
  • Sistem Entegrasyonu

Aynı proje kapsamında ki CCTV, Yangın Algılama Sistemleri, Kartlı Geçiş Sistemleri ve Acil Anons Sistemlerinin entegre olarak çalışabilmesi ve olası bir senaryoda tüm sistemlerin birbirleri ile haberleşerek belirlenen senaryonun hayata geçirilmesini sağlamak için sistemlerin birbirine entegrasyonu yapılmaktadır.

IPS Eleman İlanları

IPS  Eleman ilanları na buradan ulaşabilirsiniz..

IPS Bilişim

GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ  ELEKTRİK ELEKTRONİK
PERPA FİRMALARI  PERPA ANA SAYFA   PERPA İLETİŞİM

2 cevaplar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] GÜVENLİK SİSTEMLERİ ELEMANI    IPS TEKNOLOJİ […]

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın