Apple Servisi Perpa Matech iMac, iPhone, Macbook, iPad

Apple Servisi

Apple Servisi Matech Perpa

Apple Servisi Matech

Apple Servisi Perpa

Apple Servisi Perpa Matech iMac, iPhone, Macbook, iPad, iMac Ekran Değişimi, iPhone Tamir Servisi, Ana Kart Değişimi, Klavye, Şar Cihazları

iMac Ekran Değişimi

iMac Ekran ve Ön Cam Değişimi iMac Modellerde darbe sonrası ekranda kırılmalar, çatlamalar, görüntü yok sorunu, ekranda titremeler,sıvı teması sorunu gibi sorunlar yaşanmaktadır. Bu tür sorunlar yaşıyorsanız cihazınızın ekran değişimi yapılması gerekmektedir.

Servisimiz tarafından orijinal ekran değişimi yapılmaktadır. Uygun fiyat seçeneklerimizle yardımcı olmaktayız. İşlem süresi 1-7 gün arası gibi kısa bir sürede sonuçlanmaktadır. Takılan ürün orijinal olup garantilidir. Eski ekran serviste kalıyor.

Fiyat Bilgisi için Cihazınızın model numarasını mail ya da whatsapp’dan iletip bilgi alabilirsiniz.

iPhone Tamir Servisi

Apple iPhone Servisi Perpa

Apple iPhone Servisi

Apple iPhone Anakartlarının arızalarında anakart teknik olarak nasıl etkilenir, hangi durumlarda onarılabilir veya değişmesi gerekir? Anakart hasarlarının neden olduğu diğer sorunlar.

Baseband (şebeke) entegre onarımı:

Şebeke ismin yazdığı alanda ‘’Şervis yok’’  ‘’Aranıyor’’ yazıları mevcut ise ve çağrı yapma-alma işlemlerinde sorun yaşıyorsanız ,cihazınızda Baseband entegresi arızalı olabilir. Tabii bazı yazılımsal sorunlarda bu durumlara sebebiyet verdiği için sorunun kaynağını belirlemek için öncelikle yazılım geri yükleme işlemi yapılmalı, bilgisayar üzerinden ve sonuç analiz edilmelidir. Şayet geri yükleme işlemi sırasında bilgisayardan hata kodu alırsak (itunes errors 9, 4013, 4014, vb.) anakarttaki sorunun alınan koda göre arızası belirlenebilmektedir.

Özellikle iPhone 7 ve üstü modellerde cihazda kullanılan çipin modeline göre işlemler bazen yapılamamaktadır. Bu işlemlerde mevcut parça yengiyle değiştirilemediğinden eğer bu çip kısa devreye düştüyse tamiri imkansız hale gelebilmektedir.

Nand (hafıza) entegre onarımı

iPhone cihazların hafıza çipi görevi gören Nand entegresi cihazların aldığı darbeler ve sıvı temasları sonrasında arızalanabilmektedir. Nand arızalarında genelde cihazlar açılamaz sürekli Apple logosu tekrar tekrar ekrana gelerek açılma işlemi gerçekleşmez. iTunes üzerinde yazılım atıldığında 4013, 4014 hatası vermektedir.

Apple Servisi İletişim Bilgileri

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 13 No: 2328 Şişli İstanbul

Telefon: +90 212 222 07 87

WhatsApp: +90 535 770 71 37

appleteknoloji@gmail.com

www.appleteknik.com – www.appleservisim.com

Perpa Apple Servisi Adres Kroki

Apple Servisi Perpa Adres Kroki

BİLGİSAYAR BİLİŞİM

ELEKTRİK ELEKTRONİK 

PERPA FİRMALARI

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA FACEBOOK

PERPA İLETİŞİM

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın