Yavuz Pano Aydınlatma A.Ş. Pano İmalatı Aydınlatma

Yavuz Pano Aydınlatma A.Ş.

Yavuz Pano

Yavuz Pano 1989 yılında Türk endüstrisine AG ve OG enerji sistemlerinde kullanılmak üzere pano üreterek ticari hayatına başlamıştır. Uzun süren bu yolculuk esnasında YAVUZ küçük bir işletmeden ulusal ve uluslararası pazarda güveni ve kaliteyi simgeleyen bir marka olmuştur.

Bugün hali hazırda 20.000 m2 ’nin üzerinde kapalı üretim alanı, ileri teknoloji makine parkı ve 200’ün üzerinde nitelikli personel istihdamı mevcuttur. YAVUZ markası ürettiği tüm ürünler de yenilikçi olmakla beraber kalite anlamında uluslararası standartları baz almaktadır. Bu anlamda üretimini gerçekleştirdiği tüm ürün ve ürün gruplarını, Dünya çapında bilinen ve istenen Kalite Belgelendirme kuruluşlarında akredite etmektedir.

Yavuz Pano 30 yılı aşkın süredir, üretim yapan, Türkiyeye istihdam sağlayan, 40 dan fazla ülkeye ihracat yapan güvenilir firmalardan biridir. Güvenilir ünvanını kazanmak pahalıdır ve zaman alır, sürdürebilir olmaksa en zorudur. Şirketlerin fırsatları ve riskleri zamanında ve doğru olarak belirleyebilmeleri için çevrelerindeki gelişmeleri öngörebilme ve yeni fikirler üretebilme kapasitelerini geliştirmeleri gerekir. Her yıl mevcut kapasitemizi göz önünde bulundurarak yenilikçi çözümler bulmayı ve bu konuda düzenli ve kapsamlı organizasyonlar yapmayı ve şirket kimliğimiz bu yolda ilerletmeyi hedefliyoruz. 

Yavuz Pano markası kendi adı altında aşağıdaki ürün gruplarını üretmekte olup, tüm bu alanlarda ulusal ve uluslararası anlamda takip edilen bir marka olmayı başarmıştır.

Alçak Gerilim – Orta Gerilim Panoları | Plastik Alçak Gerilim Panoları | Polyester Alçak Gerilim Panoları | LED Aydınlatma Armatürleri | Klasik Aydınlatma Armatürleri | PVC Kablo Taşıma Tavaları

Yavuz Pano Ar-Ge & Kalite Politikası

Yavuz Pano olarak yenilikçi ve sürdürülebilir olmak en önemli stratejimizdir. 30 yılı aşkın süredir her zaman kalitenin adresi olmayı vazife olarak bildik. YAVUZ olarak siz değerli müşterilerimizi varlık sebebimiz olarak görüp sizi de YAVUZ’un seçkin ve ayrıcalıklı dünyasına davet etmekteyiz.

AR-GE departmanımız bütün enerjisini ürünlerimizin gelişimi ve dönüşümü için harcamaktadır, YAVUZ her yıl hız kesmeden AR-GE çalışmalarına devam ederek ürün koleksiyonunu geliştirmiştir. Pazarın taleplerine cevap verecek şekil de teknolojik yapısını güncellemeye devam etmektedir.

Yavuz Pano olarak yenilikçi ve sürdürülebilir olmak en önemli stratejimizdir. 30 yılı aşkın süredir her zaman kalitenin adresi olmayı vazife olarak bildik. YAVUZ olarak siz değerli müşterilerimizi varlık sebebimiz olarak görüp sizi de YAVUZ’un seçkin ve ayrıcalıklı dünyasına davet ederiz.

Yavuz Pano Ürünler

LED ve KLASİK AYDINLATMA

ELEKTRİK PANOLARI

PVC KABLO TAVASI

PLASTİK VE POLYESTER PANO

Yavuz Pano İletişim

Halil Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi B Blok No:194 Şişli / istanbul / Türkiye

+90 212 220 16 66 

+90 212 220 55 65

http://www.yavuzpano.com.tr

yavuzpano@yavuzpano.com.tr | info@yavuzplastik.com.tr

PANO İMALATI

AYDINLATMA FİRMALARI

ELEKTRİK ELEKTRONİK FİRMALARI

PERPA FİRMALARI

PERPA FACEBOOK

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın