Canse Medikal QCT PRO Kemik Yoğunluğu Ölçüm Yazılımı

Canse Medikal

Canse Medikal Perpa

Canse Medikal

Canse Medikal Sağlık Hizmetleri

QCT PRO Kantitatif Kemik Yoğunluğu Ölçüm Yazılımı, Tomografi cihazınız ile FDA onaylı ve devlet ödemesi olan QCT Çekimi

Canse Medikal, hastaneler, tıp merkezleri ve görüntüleme merkezlerinin ihtiyacı olan yüksek teknolojili tıbbi cihazlar ve yazılımların ithalatını sağlamakta ve satış sonrası desteğini vermektedir. Canse Medikal, 2016 yılının son çeyreğinde, yenilikçi hizmet anlayışı ile kurulmuştur.

Tıbbi cihaz, yazılım ve tıbbi cihaz danışmanlık hizmetleri gibi, sağlık sektörünün çeşitli dallarında uzmanlaşmış bir ekibe sahip olan firmamız, satış ve teknik ekibi ile tecrübesini yeni işlere taşımaktadır.

Tıbbi cihaz sektöründe, 20 yılı aşkın General Electric, Esaote, iCRco gibi markaların satış ve satış sonrası teknik destek konusunda uzmanlaşmış bir ekibe sahibiz

Canse Medikal, Mindways Software Inc. ile anlaşma sağlayarak, mevcut tomografi cihazlarınızla “Kemik Yoğunluğu Ölçümü” yapabilmenizi sağlayan QCT PRO’nun Türkiye tek yetkili distribütörüdür.

QCT PRO NEDİR?

QCT Çekimi Perpa

QCT Kemik Yoğunluğu Ölçümü Yazılımı

“En düşük” dozlu protokoller kullanılarak marka/model farketmeksizin, tomografi cihazınız ile vertebra ve femurun kemik yoğunluğunun ölçülmesine olanak sağlayan yüksek teknolojili medikal yazılımdır.

Mindways CT

1980’lerin başlarında geliştirilen QCT, ilk dönemlerinde Kemik Dansitometre Cihazları (DEXA) ile karşılaştırıldığında, kemiklerinde “dejeneratif hastalık” ya da “kireçlenme” olan hastaların kemik ölçümünde birçok avantajı bulunmasına rağmen o yıllarda, DEXA’ya oranla daha masraflı ve sınırlı olanaklara sahip bir sistemdi. Zamanla bilgisayar ve yazılım teknolojisinin gelişip, ucuzlaması ile birlikte QCT, Kemik Dansitometre cihazlarına oranla daha hesaplı ve güvenilir bir yazılım haline gelmiştir.

QCT günümüzde, Ulusal Osteoporoz Derneği’nin (NOF) seçmiş olduğu kemik ölçüm sistemleri içerisinde, DEXA sistemleri ile birlikte en iyi 3 güvenilir ve efektif kemik yoğunluğu değerlendirme sisteminden biridir. QCT, sadece Windows tabanlı bilgisayar sistemlerine entegre olarak çalışan bir yazılım ve tomografi yatağı üzerine konularak çalışan “kalibrasyon fantomu” ndan oluşmaktadır.

QCT yazılımı, Amerikan Radyoloji Derneği (ACR) ve Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) detaylı incelemeri sonucunda onay alarak başarısını ve kalitesini kanıtlamıştır

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Perpa Ticaret Merkezi A Blok K: 6 No: 518 Şişli İSTANBUL

E-posta:

info@cansemedikal.com

Tel: +90 212 220 24 23

Fax: +90 212 220 24 22

MEDİKAL TIBBİ MALZEME FİRMALARI  

PERPA FİRMALARI  

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın