Ekrem İmamoğlu Perpa’da

Ekrem İmamoğlu Muammer Keskin

Ekrem İmamoğlu Muammer Keskin

CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu 22 Şubat Cuma günü saat: 11:00’de Perpa Ticaret Merkezini ziyaret edecek.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Baskan Adayı Ekrem Imamoğlu ve CHP Şişli Belediye Baskan Adayı Muammer Keskin PERPA Ticaret Merkezi’ne geliyor.

Saat 11:00’de yapılacak söyleşi ve tanışmanın ardından PERPA Ticaret Merkezi gezilecek ve esnafımız dükkanlarında ziyaret edilecektir. Daha sonra Ekrem Imamoğlu PERPA mescidinde cuma namazına katılacaktır

Kent Vizyonu

Ulaşılabilir / Erişilebilir Bir Kent

İstanbul’daki trafik çilesi, kentin en önemli sorunlarından birisi. Yollarda geçirilen ömürler, yetişilemeyen sınavlar, harcanan tonlarca para, stres… bu liste uzar gider. Oysa, kaynakların doğru projelere harcanmasıyla, İstanbul’da konforlu, güvenli, ucuz ve dakik yolculuk yapmak mümkün. Böylece, insanlar yollarda harcadıkları zamanı aileleri, arkadaşları, dostları ile birlikte ya da sosyal ve kültürel etkinlikler ile değerlendirebilecekler.

Kent Yoksulluğu Ve Pahalılık İle Mücadele

Ekrem İmamoğlu Perpa'da

Ekrem İmamoğlu Perpa’da

İstanbul’da yeterli gıdaya, iyi bir eğitime ve sağlık hizmetlerine erişimde zorluk çeken çok sayıda hemşerimiz bulunuyor. Uzun süredir devam eden göç, yaygınlaşan işsizlik, pahalı sağlık hizmetleri ve günümüz ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak eğitim düşük gelirlilerin temel ihtiyaçlarını karşılayamamalarına neden oluyor. Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla kentte yaşayan herkese mutlak fırsat eşitliği veren, İstanbul’un ekonomisini büyüten, iş olanakları yaratan ve gençlerin yeniden umudu haline gelen bir yönetim olacağız.

Bilimsel Yaklaşımlarla Çözüm Üreten Planlama

Ekrem İmamoğlu Perpa'da

Ekrem İmamoğlu Perpa’da

İstanbul akla, bilime, sanata, teknolojiye ve eğitime öncelik veren bir anlayışla yönetilecek. Bugünün sorun ve imkanlarına bilimsel akıl ile yaklaşacağız. İster yönetim bilimi ister kent planlama bilimi açısından yaklaşılsın; etkin, verimli ve çağdaş araçlarla İstanbul’un geleceğini birlikte belirleyeceğiz.

Yeni Ekonomi Ve Yaratıcı Endüstriler

Ekrem İmamoğlu Perpa'da

Ekrem İmamoğlu Perpa’da

İstanbul gibi büyük kentlerin rekabetçi olmadan hayatta kalabilmesi mümkün değil. O yüzden yeni ekonomi ve özellikle de katma değerli alanlar önceliğimiz. Sürdürülebilir kalkınma, yaratıcı endüstriler, teknoloji gelişim için yatırım ofisleri kuracağız. İnovatif sektörlerde insan kaynağı yetiştirmenin ve girişimciliğin destekçisi ve öncüsü olacağız.

Yüksek Yaşam Kalitesi

Ekrem İmamoğlu Perpa'da

Ekrem İmamoğlu Perpa’da

İnsanlarımızı mutlu etmek en temel önceliğimiz olacak. Sağlık, eğitim, sosyal yardım, kültür ve sanat hizmetlerini kentin çeşitli merkezlerine dağıtacağız. Herkes bu hizmetlere kolayca; adil bir şekilde erişebilecek. Kentin merkezindeki standartları şehrin her yerine yayacağız. Önceliğimiz gündelik sorunları çözerek yaşam kalitesini yükseltmek olacak.

Ekrem İmamoğlu Kimdir?

Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu.

Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı.

2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir.

Ekrem İmamoğlu Perpa'da

Ekrem İmamoğlu Perpa’da

Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

PERPA DUYURULAR

PERPA HABERLERİ

PERPA ANA SAYFA  

PERPA İLETİŞİM

PERPA FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın