Erikli Su Perpa Şubesi Uludağ’ın zirvesinden

Erikli Su

Erikli Su Perpa Şubesi

Erikli Su Perpa Şubesi

Niçin Erikli Su

Erikli Su  60 yılı aşkın süredir aynı eşsiz lezzetini ve kalitesini koruyor, her yudumuyla hayata iyilik ve doğallık katmaya devam ediyor.

Erikli’nin Kaynağı, yerleşim birimlerinden oldukça uzakta doğanın tam kalbinde yer alıyor, eşsiz lezzetini bölgeye özgü biyo çeşitlilikten alıyor. 

 Uludağ’ın zirvesinden ve tek kaynaktan topladığımız doğal kaynak suyunu, lezzetini ve tazeliğini koruyarak el değmeden şişeliyoruz, gerçekleştirdiğimiz özel analizler ile eşsiz lezzetini güvence altına alıyoruz.

 Güçlü dağıtım ağımız ve ülke geneline yayılmış iş ortaklarımızla Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar her yerdeyiz. Uygulamamız veya sipariş hattımız üzerinden istediğiniz an, istediğiniz yerden, telefonunuz veya diğer cihazlarınızdan hızlı ve basit bir şekilde sipariş verebilir, Erikli lezzetini keyifle ve güvenle yudumlayabilirsiniz.

Üretim Tesisleri

Erikli Su Perpa Şubesi

Erikli’nin Bursa’da Kestel ve İnegöl’de 2 adet dolum tesisi bulunmaktadır. Uludağ Kestel Dolum Tesisi, tek çatı altında en yüksek dolum kapasitesine sahip dünyanın sayılı önemli su dolum tesisleri arasında yer almaktadır.

Uludağ’da bulunan doğal su kaynaklarımız, yerleşim birimlerinden uzakta, endüstriyel, zirai ve evsel faaliyetlerden etkilenmeyen doğa ile iç içer bir ortamda bulunmaktadır. El değmeden kaynağından çıktığı hali ile korunan ve dolum tesislerine getirilen sularımız Sağlık Bakanlığı’nın yönetmeliklerine ve Nestlé Kalite Güvence Sistemine uygun şekilde şişelenerek tüketicilerimizle buluşmaktadır.

Erikli Su ve Meşrubat San. Ve Tic. A.Ş, tüm fabrikalarında ISO 22000:2005, ISO 9001:2000, TS 266, ISO OHSAS 18000, ISO 14001 kalite sistemlerini uygulamaktadır.

Perpa Erikli Su

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 10 No: 1609 Şişli – İstanbul

Telefon: +90 212 320 24 92

Telefon: +90 212 320 24 90

SU İÇECEK SATICILARI

GIDA FİRMALARI

PERPA FİRMALARI

PERPA İLETİŞİM

BASKILI POŞET

AMBALAJ FİRMALARI

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA HABER FACEBOOK

 

1 cevap

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın