Persiad Hindistan Buluşması

Perpa Hindistan Buluşması

Perpa Hindistan Buluşması

Perpa Hindistan Buluşması PERSİAD (Perpalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Hindistan iş insanlarını Perpa Elektrik Elektronik Sektörüyle buluşturdu.

Hindistan’ın ticaret ve sanayi odaları çatı kuruluşu ASSOCHAM üyeleri, Perpalılarla bir araya geldi. Birlik heyeti, 27 sektör lideri Hint firma ve Hindistan dış teşkilatından oluştu.

PERSİAD Başkanı Yücel KAYAR davetlilere hoş geldiniz diyerek, etkinliğin verimli geçmesini diledi. Hindistan şirketleri ve toplantıya katılan Perpalı iş insanları iş yapma fırsatlarını PERPA Ticaret Merkezi A Blok Toplantı Salonunda değerlendirdi.

Daha sonra PERSİAD’ın davetlisi olarak yemek yiyen Hint heyet, Perpalıları dükkanlarında ziyaret etti.

Perpa Hindistan Buluşması

Persiad Hindistan Buluşması

Persiad Başkanı Yücel Kayar’ın Açılış Konuşması

Perpa Ticaret Merkezi İş İnsanları ile Hindistan İş İnsanları Buluşmasına Hoşgeldiniz

Aramızda bulunan ve bu organizasyonda emeği geçen misafirlerimiz Başkonsolos Sudhi Çavdari Hanımefendiye, Hindistan Türkiye Başkonsolosluğu Baş müşaviri Bay Ran Kumar beyefendiye, ASSOCHAM Bay Nirhil Behrara beyefendiye, Bay Vicky Pandita beyefendiye, bayan Pelin Savaşer hanımefendiye, Perpa Ticaret Merkezi iş insanları ve komşularımıza katılımlarından dolayı Perpa sanayici ve İş İnsanları Derneği PERSİAD adına teşekkür ederim. Perpa’ya hoşgeldiniz

Hindistan’dan İstanbul’a 5197 Km yol katedip gelen siz değerli meslektaşlarımıza ve misafirlerimize Perpa Ticaret Merkezi’nden bahsetmek isterim.

Kökeni Bizans, Ceneviz ve Osmanlı’ya uzanan geleneksel esnaf kültürü Perpa Ticaret Merkezi’nde yaşıyor.

Eski adı Orta Hisar olan Perşembe Pazarı’nın kalbi Dünya’nın en büyük monoblok binası olan Perpa’da atıyor.

Türkiye’nin ticaret başkenti İstanbul’un kalbindeki Perpa 1986 tarihinde yapılan sözleşme ile yapımına başlanıp 1989 yılında bitirilmiştir.

Perpa Ticaret merkezi 45.000 m2 alan üzerine kurulmuştur. 669.000 m2 binada 13 kat 38 km yol, 36 asansör, 24 yürüyen merdiven bulunmaktadır.

Perpa Ticaret Merkezi Türkiye’deki 50 ilin ticaretinin toplamından daha büyük kapasiteye sahiptir. İstanbul’da ödenen verginin %18 lik kısmı Perpa’dan sağlanır.

4700 işyeri yaklaşık 5.000 firma 30.000 çalışan günde ortalama 45.000 ziyaretçisi 15.000 araç sirkülasyonuyla Perpa Ticaret Merkezi Türkiye ve İstanbul’un gurur abidesidir.

Bina içerisinde İstanbul Ticaret Odası, Kamu ve özel banka şubeleri, POstane, Noter, Elektrik İdaresi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Restoranlar, büfeler, çay ocakları bulunmaktadır.

Persiad Yönetimi olarak 5197 km uzaklıktan gelen siz değerli Hindistanlı İş İnsanlarını, Perpalıları, komşularımızı saygı ile selamlayarak hoşgeldiniz diyoruz.

Elektrik Elektronik Sektörü Hindistan İş İnsanları

YÜCEL KAYAR

PERSİAD

PERPA HABERLERİ

PERPA FAALİYETLERİ

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA HABER FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın