Perpa Hindistan İş İnsanları Buluşması

Perpa Hindistan İş İnsanları Elektrik Elektronik Sektörü Buluşması

Perpa Hindistan İş İnsanları Buluşması

Perpa Hindistan İş İnsanları Buluşması

Perpa Hindistan İş İnsanları Elektrik Elektronik Sektörü Buluşması 22 Eylül 2022 Perşembe Günü Saat: 09:00’da Perpa Ticaret Merkezi A Blok Konferans Salonu’nda yapılacak.

Değerli Sektör Paydaşları,

Firmamız, Hint ticaret etkinlikleri şirketi Wegvoraus ve TOBB Hint karşılığı ASSOCHAM işbirliği ile Türk-Hint Elektrik-Elektronik Sektörü B2B Görüşmelerini 21 Eylül’de Sürmeli Otel İstanbul’da gerçekleştirmektedir.  (Perpa firmalarımıza 22 Eylül için ayrıca özel program yapılmaktadır.) Türk tarafı için kayıt, katılım ve ikram ücretsizdir. Değerli STK’larımızın da katılımı ile programımız hızlıca dolmaktadır.

450.000’den fazla üyeye sahip köklü Hint ticaret ve sanayi odaları çatı kuruluşu ASSOCHAM ekosistemine girmek üzere, nitelikli Hint firmaları ile ithalat-ihracat-reexport-imalat-proje taahhüt-sourcing fırsatlarını değerlendirmek isteyen firmalarımız için bu verimli network etkinliği önem taşımaktadır.

Aşağıda sizlere ilginç çözümler sunabilecek Hint firmaların listesi sunulmuştur.

Görüşleriniz ve yoğun toplantı programına vakitli kayıt için lütfen bu hafta ekibimize ulaşınız.

İçten Selamlarımızla,

Pelin SAVAŞER – 05305111909 pelin @ nanotradeevents. com Bülent ERKUL – 05352770771 bulent @ nanotradeevents. com Ercan YARGICI – 05327166815 satis @ nanotradeevents. com

Detaylı Bilgi ve Katılımcı Firmalar İçin Tıklayınız

NANO TRADE EVENTS

Uluslararası etkinlik yönetimi ve dış ticaret danışmanlığı firması olarak faaliyet gösteren Nano Trade Events, 2007 yılında, Ankara, Türkiye’de kurulmuştur. Farklı sektörlerde uzmanlaşmış, uluslararası ve profesyonel fuarlarda Türk katılımı ve ülke pavyonları organizasyonlarını üstlenen firma, çeşitli ülkede varlığını güçlendirerek “uluslararası” kimliğini korumaktadır. 

Nano Trade Events, üreticilere, ihracatçılara ve organizatörlere, hedef pazarlarında, çok geniş kapsamlı etkinlik ve fuar hizmetleri, danışmanlık ve temsilcilik çözümleri sunmaktadır.

HEDEF BÖLGELER

Nano Trade Events, uzmanlaştığı bölge Kuzey Afrika’da ve stratejik değere sahip olması itibariyle Afrika’nın geri kalan keşfedilmemiş bölgelerinde, Asya-Pasifik ülkelerinde, Ortadoğu’da, Avrasya’da ve global büyüklükteki hedef pazarlarda, kitlelere hitap eden uzmanlık fuarları ve kanvas etkinlikler ile müşterilerinin hedeflerine ve ihtiyaçlarına yönelik dış ticaret projeleri yürütmektedir.

Etkinlikleri ve projeleri kapsamında, Nano Trade Events, gıda, tarım, ambalaj, horeca, ev-dekorasyon, tekstil, otomotiv, yapı-inşaat, makine-sanayi, medikal, kozmetik gibi sektörlere hitap etmektedir. 

Diğer bir yandan sanat, spor, gastronomi, güzellik-bakım ve eğlence sektörüne yönelik Show ve etkinlikler ile yeni projelere ve uluslararası işbirliklerine imza atmaktadır.

www. nanotradeevents. com

PERPA TİCARET MERKEZİ

Perpa Ticaret Merkezi, konumu, büyüklüğü, ekonomik işlevi, barındırdığı insan sayısı ve sosyal sorumluluk projeleriyle Global Dünya ticaretiyle bütünleşen mono blok dev bir yapıdır.

1986 yılında Perşembe Pazarı olarak bilinen bölge boşaltılarak o bölgede bulunan esnaf ve tüccarların sorunlarına çözüm bulmak ve enerjiyi ekonomik potansiyeli yüksek sosyal  bir merkezde toplamak amacıyla yapımına başlanan PERPA bu gün çevre açısından da rahatlama sağlayan modern bir iş merkezidir.

Perpa Hindistan İş İnsanları Buluşması Elektrik Elektronik Sektörü Buluşması

İletişim:

Perpa Sanayici ve İş İnsanları Derneği

0212 222 38 13

PERPA HABERLERİ

PERPA DUYURULAR

PERPA FAALİYETLERİ

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA HABER FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın