Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul

Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul

Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul / Hasan Sezgin

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat Malikleri Yöneticiliği 2018 Genel Kurulu Yapıldı

Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat Malikleri Yöneticiliği 2018 Genel Kurulu 8 Şubat 2018 Perşembe günü saat 15:00 te Perpa A Blok Konferans Salonunda yapıldı.
Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul / Cengiz Özcan

Başkan Hasan Sezgin’in açılış konuşmasından sonra Başkan Yardımcısı Cengiz Özcan, 2016-2017 yıllarında yapılan faaliyetleri ve yatırımları anlattı.
Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul / Dursun Tekin

Yapılan seçimde mevcut yönetim kurulu 2 yıllık görev yapmak üzere yeniden seçildi.
Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul / Mert Kızıltepe

Genel kurul’da aidatların %15 artırılmasına karar verildi.
Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul / Mustafa Kaçmaz

Başkan Hasan Sezgin’in genel kurul konuşması:
Sayın Divan,

Saygıdeğer Perpalılar,

Sayın Kat malikleri ve temsilcileri,

Sayın Misafirler,

Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul

Dostlar Merhaba,

Genel Kurulumuza Hoş geldiniz.

2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısına iştirakiniz dolayısıyla her birinize şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul

Sizleri burada görmek bizi mutlu etti. Sizlerle birlikte PERPA güvende iyi ki varsınız…

Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul

Sayın Kat Malikleri,

Hepinizin bildiği gibi Genel kurul faaliyetlerinin temel amacı bir önceki dönem faaliyetlerinin yer aldığı faaliyet raporlarını irdelemek, denetim kurulu üyelerinin görüşleri alınarak anılan süreci ibra etmek ya da etmemek, bir sonraki dönem için yeni yönetim kurulunu seçmek ve yeni dönem için bütçe sürecinin onaylamaktır.

Perpa Ticaret Merkezi 2018 Genel Kurul

Var olan yönetim kurulu için ise hesap verme yeridir. Bizler yönetim kurulu olarak karşınızdayız dara durduk.

Hatalarımız var ise saygı ve sevgi çerçevesinde her türlü eleştiriye açığız, aksi takdirde yapmış olduğumuz doğru ve başarılı işler için de alkış ve destek istiyoruz.

Soracağınız her soruya gücümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce ama dürüstçe cevap vereceğiz.

A Blok yönetim kurulu ve denetim kurulu olarak görev yaptığımız dönemlerde Perpa’nın çıkar ve menfaatlerini azami gayretle korumaya çalıştık.

Bu konuda en büyük sorunumuz olan arsa davalarında bugün geldiğimiz noktada ise karşılığını almak üzereyiz, hepinizin bildiği gibi 2007 yılında yapılan imar uygulamasına karşı açmış olduğumuz davada haklılığımız, İstanbul 7. İdare mahkemesi tarafından tespit edildi yapılan işlem tamamen iptal edildi. İBB ve Şişli belediyesi tarafından başlatılan temyiz başvurusu, danıştay 6.dairesi tarafından red edilerek lehimize onandı, Perpa’ya hayırlı ve uğurlu olsun.

Şimdi sonuç alma zamanı,

Şişli belediyesi geri dönüşüm cetvellerini hazırlandı bu geri dönüşüm cetvelleri, İstanbul il kadastro müdürlüğü tarafından 24 Kasım 2017 tarihinde onaylanarak Şişli tapu müdürlüğüne gönderildi, yapılacak işlemin sayısal çokluğu ve büyüklüğü nedeniyle önce İstanbul bölge müdürlüğüne daha sonra Tapu kadastro genel müdürlüğüne gönderildi görüş istendi. Dava çözüme kavuşturulmak üzere Şişli tapu müdürlüğüne geldi sanıyorum birkaç ay içinde tapularımız değişmiş olacak eskisi gibi arsa paylarımız 108526 m2 üzerinden işlenecek.

 

Bir sonraki aşama ise açık otopark gelirlerinin tespit ve tazmini için açılacak davalar. Bu konuda Şişli belediyesine karşı açtığımız pilot davalar mahkeme tarafından kabul edildi ve geldiğimiz nokta itibarı ile, Üst kurul ve Sınırlı sorumlu Perşembe pazarı tüccarları kooperatifinin defterleri incelenmek üzere mahkeme tarafından bilirkişi incelemesi için istenmiştir. Süreç tarafımızdan şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada titizlikle takip edilecek ve kat maliklerimizin çıkarları korunacaktır.

 

Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim.

 

 

Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgi ve Saygılarımla.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın