Podoterapi Ayak Sağlığı Merkezi Ayak Bakım

Podoterapi Ayak Sağlığı

Podoterapi Ayak Bakım Merkezi Perpa

Podoterapi Ayak Sağlığı Merkezi Perpa

Podoterapi Ayak Sağlığı Merkezi

Podoterapi Ayak Bakım Merkezi, Ayak Sağlığı Podolog Ömer Fatih Bay Ayak Mantarı, Çatlak Topuk, Evde Ayak Sağlığı, Medikal Ayak Bakımı, Nasır Tedavisi

Ayak Mantarı

Ayak mantarı, Tinea Pedis olarak bilinen bulaşıcı bir mantar hastalığıdır. Ayak parmakları arasında, topuklarda, ayak tırnaklarında vb. oluşabilir. Mantar bulaşıcıdır ve kısa veya uzun vadede tekrar ortaya çıkabilir.

Mantarın belirtileri ve tedavisi hakkında bilgi verirken,  mantardan nasıl uzak duracağınızı belirten bazı önerilerde de bulunuyor olacağız.

Podoterapi Çatlak Topuk

Topuk çatlakları veya çatlamış topuklar, topuğunuzun altındaki cilt sertleştiğinde ve kuruduğunda meydana gelir. Ayrıca cildin pul pul veya kabuklu hale geldiğini fark edebilirsiniz. Cilt çok kuruduğunda, çatlaklar oluşabilir.

Evde (Mobil) Ayak Sağlığı

Ayaklar gün boyu bizi ayakta tutan önemli uzuvlarımızdandır. Bu yüzden bakımı da önemlidir. Yazın hava alan ve göründüğü için bakımına özen gösterdiğimiz ayaklarımız, özellikle kış aylarında kalın çoraplar ve ayakkabıların içinde havasız kalmaktadır. Bu da birtakım sağlık problemlerine neden olmaktadır.

Ancak yazın ayaklarımıza gösterdiğimiz özeni kışın da göstermeliyiz. Bu nedenle bu yazımızda Podoloji de denen medikal ayak sağlığı bakımı hizmetlerini; evde (mobil) ayak sağlığı bakımı için neler yapabilirsiniz şeklinde inceleyeceğiz.

Medikal Ayak Bakımı

Nasır Tedavisi

Refleksoloji Masajı

Tırnak Batması

Tırnak Mantarı

Podolog Ömer Fatih BAY

Podolog Ömer Fatih Bay Perpa

Podolog Ömer Fatih Bay

Podolog Ömer Fatih Bay Biruni Üniversite Rektörü Sayın Prof.Dr.Adnan Yüksel’in tavsiyesi üzerine 2015 yılında Biruni Üniversitesi Podoloji Bölümünü kazandı.

Stajını Dermatoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Estetik ve Plastik Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji alanlarında tamamlayarak başarılı bir şekilde üniversiteden mezun oldu.

”Uygulamalı Ayak Refleksoloji Eğitim Programı”, ”Teorik ve Uygulamalı Podo-Taping Eğitimi”, ”VI. Ulusal Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Simpozyumu”, ”Uluslararası Katılımlı I. Podoloji Kongresi”, ”1. 2. ve 3. Podoloji Deneyim Semineri”, ”Podolojide Off-Loading” belgelerini alarak ve çok sayıda sempozyum, kongre, eğitime katılıp mesleğinde gelişimine meslek etiği çizgisinde devam ettirmektedir.

2022 yılında Podoloji ve Podiatri Derneği’nin yönetim kadrosuna seçilerek Podoloji bölümünün şimdi ve gelecekte en iyi şekilde gelişmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Perpa Ticaret Merkezi B Blok K: 13 No: 2340 Şişli İSTANBUL

+90 541 530 34 07

info@podoterapi.com

MEDİKAL TIBBİ MALZEME FİRMALARI  

PERPA FİRMALARI  

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA FACEBOOK

Podoterapi Perpa Adres Kroki Kat Planı

Podoterapi Perpa Adres Kroki Kat Planı

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın