Tunçsan Elektrik

Tunçsan Elektrik

Tunçsan Elektrik Elektronik

TUNÇSAN; Tunçsan  Elektrik / Elektronik sektöründe üretim, pazarlama, satış, mümessillik, mühendislik, müşavirlik ve taahhüt işleri yapmak üzere İsmail Hakkı TUNÇ tarafından kurulmuştur.

TUNÇSAN’ ın kurucu ortağı İsmail Hakkı TUNÇ 1969 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Elektrik Mühendisi olarak mezun olduktan sonra KALEPORSELEN Elektroteknik Sanayi A.Ş’ nin kuruluş ve yatırım çalışmalarında görev alarak iş hayatına başlamış, ayni işyerinde 32 yılı aşkın süreyle çalışarak yatırım, üretim, planlama, ar-ge, kalite, pazarlama, mali ve idari işler, bilgiişlem gibi şirket yönetim sisteminde mühendis, şef, müdür ve genel müdür olarak görev yapmıştır.

Bu süreçte İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü İşletme Yönetimi ihtisasını 1975-1976 gece 1 döneminde yapmış, çeşitli meslek kuruluşlarında görev alarak Türk Elektroteknik imalat sanayinin oluşumuna ve gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur.

Tunçsan Elektrik

Tunçsan Elektrik

Şirket yönetimi ve imalat sanayi konularında geniş bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olarak KALEPORSELEN’ deki iş hayatını Eylül 2001’de tamamlayan TUNÇ, Aralık 2001’de,mesleklerinde eğitimli çocuklarıyla birlikte TUNÇSAN Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurmuştur.Şirketin merkezi Elektrik, Elektro- nik,Aydınlatma ve Bilgisayar piyasasının merkezi olan PERPA Ticaret Merkezi’ndedir. TUNÇSAN kurulduğu günden beri sektör pazarında yenilik ve ticari eğilimleri takip ederek sürekli gelişme ve büyüme trendi içinde olmuştur.

Faaliyetlerimiz

Elektrik tesis, tesisat ve cihazlarında kullanılan elektrik / elektronik malzemelerin bir kısmını kendi markası ile üretmek veya ürettirmek, diğerlerini bayilik ve temsilcilik yaparak pazarlamak iç ve dış pazarlara ilkelden satmak, kullanıcı ihtiyaçlarına göre tedariklemek, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri ile çözüm ortağı olmaktır.

Tunçsan Elektrik Ürün Grupları

Tunçsan Elektrik

Akım Trafoları

Ampul Çeşitleri

Aydınlatma Armatürleri

Balast Çeşitleri

Buton Çeşitleri

Elektrik Panoları

Enerji Kabloları

Sayaçlar

Elektrik Borular

Klemensler

Kondansatör Çeşitleri

Otomat Kutuları

Ölçüm Cihazları

Pako Şalter Çeşitleri

Plastik Kablo Kanalları

Priz Çeşitleri

Siviç Role Çeşitleri

Şalt Malzeme

Zayıf Akım Kabloları

Tunçsan Elektrik Çözüm Ortaklarımız

2M Kablo

ABB

Alce

Eda

Ensmet

Entes

Emas

Emek Kablo

Erse

Federal Elektrik

Global

HES

İpek Boru

Kaleporselen

Klemsan

Köhler

Kondas

Kraus Naimer

Legrand

Makel

Merlingerin

Megas

Metop

Mutlusan

Nexans

Osram

Pelsan

Philips

Phoneix Contacts

Posel

Prysmian

Schneider Electric

Schrack

Siemens

Şahin

Telemecanique

Tridonic

Unitrans

Vatan

Viko

Weidmuller

ELEKTRİK MALZEMELERİ

AYDINLATMA FİRMALARI

ELEKTRİK ELEKTRONİK FİRMALARI

PERPA FİRMALARI

PERPA FACEBOOK

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

5 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın