Kaim Mühendislik Müşavirlik San. Tic. Ltd. Şti.

Kaim Mühendislik Müşavirlik San. Tic. Ltd. Şti.

1973 yılında üretim hayatına küçük bir atölyede metal işleme ile adım atan KAİM MÜHENDİSLİK ilerleyen yıllarda, yaptığı yeni yatırımlar ile her geçen yıl biraz daha büyüyerek ürün gamını çeşitlendirmiş ve elektrik sektörüne hizmet veren bir kurum haline gelmiştir.

 

Bugün Bilecik’te; 5 dönümü kapalı alan olmak üzere 10 dönümlük üretim tesisinde 50’ye yakın profesyonel çalışanı ile elektrik sektörüne, plastik, prinç, alüminyum ve bakır hammaddelerden oluşan muhtelif tip ve çeşitlerde elektrik malzemeleri üretmektedir.

 

İstanbul’da bulunan 2 satış mağazası, idari bölümleri ve 30 kişilik uzman kadrosu ile hem yurtiçi hem de yurtdışı müşterilerine satış ve dağıtım hizmetini gerçekleştirmektedir.

Ürettiğimiz ürünleri ve hizmeti TSE / TSEK kalite standart belgeleri, yönetim sistemini ISO 9001-2000 kalite yönetim belgesi ile belgelendiren firmamız 35 yılın birikimi ve değerli müşterilerimizin gösterdikleri ilgi ile elektrik sektöründe “KAİM” adıyla bir marka olmayı başarmıştır, bundan sonra da müşteri odaklı, teknoloji ve yeni ürün yatırımlarına devam ederek büyümeye ve sektöre yeni, kaliteli ürünler sunmaya devam edecektir.

Kaim Mühendislik Uzmanlık Alanları

  • Elektrik Malzemeleri

Kaim Mühendislik İletişim

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:7,8 No:0773 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :2228855
Fax :2228856
GSM :2228857
E-Mail :kaimmuh
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın