İde Elektrik Taahhüt Proje Aydınlatma İnterkom

İde Elektrik Taahhüt Proje Aydınlatma

2002 yılında taahhüt alanında hizmet vermek amacı ile sektöre girmiştir. Firmamız bir tesisin kuruluş aşamasında ihtiyaç duyabileceği enerji nakil hatlarının, O.G. trafo merkezlerinin ve komple elektrik sistminin projelendirilmesi ve uygulamasının yapılması amacıyla kurulmuştur. Bu doğrultuda otel, tatil köyü, hastane, askeri tesisler, konut ve yaşam alanları, alışveriş merkezleri, gösteri merkezleri ve spor merkezleri gibi tesislerin tüm mühendislik hizmetlerini, tasarım, geliştirme ve uygulama işlerini başarıyla yapmayı, bu süreçte edindiği bilgileri de kadrosundaki tüm personele aktarmayı ilke edinmiştir.

İş ortaklarımız, sektörde hep öncü olmayı hedeflemiş, malzeme kalitesinden ödün vermeyen, geniş servis ağı olan, teknik kadrosu yetkin ve güçlü, müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan, alanında kendini ispatlamış marka, firma, kişi ve kurumlardan oluşmaktadır. İde elektrik partnerlerinden aldığı bu güç ve destek ile, iş kalitesinden asla ödün vermeden mesleki hayatına devam etmektedir.

İde Elektrik; elektrik mühendisliğinin ihtiyaç duyulan her alanında profesyonel çözümlerini, en ekonomik, en kolay ve en pratik yollardan siz müşterilerine sunmaktan, yurtiçi ve yurtdışı yatırımcı ve yüklenici grupların güvenilir bir partneri olmaktan gurur duymaktadır.

İDE ELEKTRİK FAALİYETLER

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ

CCTV Sistemi

İnterkom Sistemi

Merkezi Saat Sistemi

Ses-Anons Sistemi

Tv-Uydu-Smatv Sistemi

Hırsız İhbar Sistemi

Kartlı Geçiş Sistemi

Otomasyon Sistemi

Telefon-Data Sistemi

Yangın Algılama ve İhbar Sistemi

Günümüzde bina ve tesislerin güvenlik amaçlı CCTV sistemleri ile izlenmesi bir işletme zorunluluğu haline gelmiştir.  Tesisteki gerekli görülen noktaların kameralar ile izlenip kontrol edilmesi, video kayıtlarının tutulup geriye dönük izlemelerin yapılabilmesi için gerekli ekipmanlar firmamızca tedarik edilip projelendirilir, uygulanır. Bir CCTV sisteminde olması gereken ekipmanlar aşağıda listelenmiştir.

Analog Kameralar

Network-IP Kameralar

AutoDome Kameralar

Dijital Kayıt Cihazları

Network Kayıt Cihazları

Kamera Kayıt Yazılımları

Kontrol Klavyeleri

Güvenlik Monitörleri

Sistem Dolapları

KUVVETLİ AKIM SİSTEMLERİ

Aydınlatma Sistemi Tesisatları

Elektrik Sistemi İç Tesisatları

Dağıtım-Ölçme-Anahtarlama Sistemleri Tesisatı

Koruma Sistemi Tesisatları

  İde Elektrik yaşam alanlarınızı aydınlatır, size özel aydınlatma çözümleri sunar.

Her Türlü Tesis İçin İç ve Dış Aydınlatma

Yol Aydınlatma

Acil Aydınlatma

Ex-proof Aydınlatma

Yönlendirme Aydınlatması

Dış Cephe Mimari Aydınlatma

LED ile Alternatif Aydınlatma

Peyzaj Aydınlatma

LED AYDINLATMA

Son yıllarda teknoljisindeki hızlı gelişmeye paralel olarak, kullanım alanlarındaki artışla LED (Light Emitting Diodes) aydınlatma tasarımcılarına kendi  hayal gücünün sınırlarını keşfetme  imkanı vermiştir. Günümüzde LED ile aydınlatma alternatif bir çözüm olmaktan çıkmış, artık hayatın tüm alanlarında hakettiği yeri almaya başlamıştır. LED’ler, yarı iletken sektörünün baş döndüren yenilenme hızınında etkisiyle gelecekte hem teknolojik yeterliliği hemde fiyat  avantajıyla hayatımızın önemli bir parçası olacaktır. 

Ürettigimiz LED’leri manuel kontrol dışında birkaç yolla da kontrol edebilmekteyiz. Bunlardan birincisi DMX kartlar yoluyla bina içinde istenilen bir noktadan DMX masası ile kontrol etmektir. Bu sistem sayesinde masa üzerinden manuel renk ayarı yapıldığı gibi DMX masasına kaydedilen senaryolar yoluyla da LED’lere istedigimiz renkleri verebilliyoruz. İkinci yol ise tamamen kendi ARGE çalışmalarımız sonucu  üretilen, sistemi GPRS yoluyla uzaktan bir arayüz ile kontrol etmektir. Bu bize tamamen dünya üzerindeki istedigimiz bir noktadan kontrol ve müdahale-arıza giderme olanağı tanımaktadır. LED kullanarak yaptığımız uygulamalardan bazıları;

LED Strip

Özel Mimari Detaylara Uygun Özel Tasarımlar

RGB Dekoratif Aydınlatma

Wallwasher ile Dış Ortama Uygun Cephe Aydınlatma

PROJE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Bünyemizdeki deneyimli proje mühendisleri yönetimindeki çalışmalarımız, ilgili yönetmeliklere uygun tasarlanıp çizilmekte, projelerin tamamı bilgisayar destekli ortamda yapılmaktadır.

Danışmanlık ve proje yönetim hizmeti de veren firmamız yetkin kadrosuyla sektörde ihtiyaç duyulan bu alanda da öncü olmayı kendine ilke edinmiştir.

Bu alanlardaki hizmetlerimiz;

 

PROJE

1.ETÜD-ÖNERI VE FİZİBİLİTE RAPORU HAZIRLANMASI :

Hazırlanacak projenin esaslarını gözeterek  teknik ve ekonomik rapor hazırlanması, kuruluş ve işletme maliyetleri analizi

2.ÖN PROJE :

Tesisin yapım aşamalarını, kullanılacak malzemelerin montaj ve imalat detaylarının gösterildiği plan ve resimlerin oluşturulması, eldeki ham verilere uygun hesapları gösterir tablolar ve  raporlama

3.UYGULAMA PROJESİ :

Kararı verilmiş esaslara uygun, imalatı yapılacak malzemelerin marka ve modellerinin gösterilmesi, bunlara ait ölçülere göre yerleşim planları oluşturulması, yapılacak tesisata ilişkin tüm kuvvetli-zayıf akım projelerinin kolon ve tekhat diyagramlarının yönetmeliklere uygun çizilmesi, malzeme montaj detayları, keşif-metraj-şartnameleri içeren dökümantasyonun oluşturulması

 

DANIŞMANLIK/PROJE YÖNETİMİ

Tüm tesislere ilişkin elektrik mühendisligi danışmanlığı

İhale dosyası hazırlanması

Uygulama projeleri hazırlanması-kontrolü

Keşif cetvelleri oluşturulması

Teklif alma ve değerlendirme süreci

Kontratların tanzimi

İş programı yapılması

İş güvenligi kontrolü

Personelin sosyal güvenlik yükümlülüklerine uygunluk denetlemeleri

Haftalık-aylık toplantı organizasyonları

Sahadaki imalatların uygulama projesine uygunluk ve kalite kontrolü

Test ve devreye alma kontrolü

İrsaliye-fatura-hadekiş kontrolleri

Geçici kabullerin yapılması

As-Built projelerinin hazırlanması, kontrolü

Hakediş kontrolleri

İşletmeye geçis ve işletmede kalacak personelin egitimi

Sektör Uzmanlık Alanları

Aydınlatma Firmaları

Elektrik Elektronik

Elektrik Taahhüt

Güvenlik Teknolojileri

Proje ve Danışmanlık

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:4 No:0229 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :+90 212 210 18 78
Fax :+90 212 210 18 79
GSM :+90 212 210 18 78
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın