Akülü Sandalye Merkezi Teknik Servis Akü Değişimi

Akülü Sandalye Merkezi

Akülü Sandalye Merkezi Perpa

Akülü Sandalye Merkezi

Akülü Sandalye Merkezi

Akülü Sandalye, Tekerlekli Sandalye, Metal Ortopedi, Pediatrik Rehabilitasyon, Engelli Bakım, Teknik Servis, Akü Değişimi

Sektörde 12 yıllık bilgi ve birikime sahip olan şirketimiz 2019 yılında Perpa Ticaret Merkezi’nde yerini almıştır. Sektörde lider marka olan firmaların engelli ekipmanları ürünlerinin toptan ve perakende satışını yetkili bayi olarak yapmaktadır.

Uluslararası pazarda yerini bulmuş olan firmamız güncel savaş bölgelerinde olan ihtiyaç sahiplerinin de taleplerine cevap vermektedir. Her zaman samimi ve kaliteli hizmet önceliğine sahip bakış açımızla sizlerin yanında olmaktan gurur duyuyoruz.

Değerlerimize sahip çıkarak hizmetlerimizi en üst seviyede tutmak temel hedefimizdir. Çağın büyüme hızını yakalamış olan şirketimiz yeniliklerle sizlerle olmaya devam edecektir. Yerli ve uluslararası pazarda ses getirecek işlere imza atmaktan çekinmeyeceğiz. Hayata yeni bir başlangıç için bizi seçin…

MİSYON VE VİZYON

Ülkemizde engelli erişimi konusundaki zorluk ve hassasiyete dikkat çekmek ve ihtiyaç sahiplerine doğru ürünü sunmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak temel hedefimizdir. Yerli ve uluslararası pazarda ülkemizi daha ileriye taşıyacak ve siz değeri dostlarımızın hayatını kolaylaştıracağız.

HİZMETLERİMİZ

Teknik Servis

Yerinde Servis

Bakım Onarım

Yedek Parça

Akü Değişimi

Akülü Sandalye Merkezi Ürünler

Akülü Sandalye

Tekerlekli Sandalye

Metal Ortopedi

Pediatrik Rehabilitasyon

Engelli Bakım

MEDİKAL TIBBİ MALZEME FİRMALARI  

PERPA FİRMALARI  

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın