Ferah Zemin Halı Cami Halısı Halıcı Ev Tekstili

Ferah Zemin

Ferah Zemin Perpa

Ferah Zemin

Ferah Zemin Halı Cami Halısı Halıcı

Ferah Zemin Halı işletmemiz, cami halısı alanında gerçekleştirmiş olduğu yüksek kalite hizmetleri en makul fiyatlara değerli müşterilerine sunmak için üstün çaba sarf etmektedir. Firmamız, alanında profesyonel ve uzman teknik personel ekibi ile çalışmakta ve müşteri memnuniyeti odaklı marka prensiplerinden asla ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir. 

Halı firmamız, alanında yetkin hizmetleriyle makul fiyatlı cami halıları ile sektöründe rakipsiz firma konumunda bulunmaktadır. 1. Sınıf kalite ve %100 yerli cami halı modelleriyle alanında öncü marka konumunda bulunan Ferah Zemin Halı firmamız, yerli ve milli üretime de destek olmaktadır. 

Bunun yanı sıra; ülkemiz için istihdam da sağlamakta olan işletmemiz, üstün iş ahlakı prensipleri ve hizmet kalite standartlarından kesinlikle ödün vermemektedir. Uluslararası Standartlarda Cami Halı Yapım ve Döşeme Hizmeti Uluslararası yüksek kalite standartlarında hizmet vermekte olan Halı firmamız, %100 yerli sermaye ve seçkin hizmetleri ile sektöründe örnek marka teşkil etmektedir. 

Halı işletmemiz, oldukça zengin renk ve desenlerdeki cami halı modelleri ile dikkat çekmektedir. Ferahnur Halı markamız, yüzlerce farklı model ve tasarımlardaki cami halı çeşitleriyle alanında elit ve seçkin hizmetlerine devam etmektedir. 

Halı firmamız, güler yüzle çalışan ve müşterilerine karşı sürekli olarak nazik ve kibar tutumlar sergilemekte olan teknik satış personeli çalışmalarını sürdürmektedir.

Ev Tekstili Halı Kilim Yer Kaplama Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:13 No: 2033 (Sarı Avlu) Şişli İstanbul

+90 545 176 40 09

satis@ferahzemin.com

Ferah Zemin Web

Ferah Zemin Perpa Adres Kroki Kat Planı

Ferah Zemin Perpa Adres Kroki Kat Planı

İNŞAAT DEKORASYON BOYA ZEMİN

PERPA FİRMALARI

PERPA İLETİŞİM

ANA SAYFA

PERPA HABER FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın