Kartal İnşaat Müteahhitlik Kat karşılığı Kentsel Dönüşüm

Kartal İnşaat

Kartal İnşaat Müteahhitlik Perpa

Kartal İnşaat Müteahhitlik

Kartal İnşaat Müteahhitlik

Kat karşılığı İnşaat Kentsel Dönüşüm Kaliteli İşçilik ve Malzeme Çevreye duyarlı dayanıklı ve sağlam binalar üretiyoruz. Ailenizle beraber sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmeniz için sürekli yeni projelere imza atıyoruz.

Kartal İnşaat seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak “insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi” hedeflemiş bir inşaat firmasıdır. 

Bizi benzerlerinden ayıran temel özelliklerinden biri projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da son derece önem vermesi ve özenli yaklaşmasıdır.

Kat Karşılığı İnşaat Kentsel Dönüşüm

Kat Karşılığı İnşaat

Kentsel Dönüşüm

Bizler, kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsiyoruz. Bu anlayış, kaliteyi sadece inşaatta değil, satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Misyonumuz, müşteri beklentilerini her defasında, zamanında ve tam olarak karşılamak; çevreye saygılı, estetik ve fonksiyonel açıdan müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak hizmeti sunmaktır. Hizmette güven, müşteri memnuniyeti, kalite, hız ve stabilite prensiplerine bağlı, etik değerleri olan, müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir inşaat firması olmak ve %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Müteahhitlik Kat Karşılığı Kentsel Dönüşüm

Kentsel Dönüşüm

Kat Karşılığı İnşaat

Vizyonumuz, çağımızın evrensel koşullarına uyumlu bir şekilde ileriye doğru yol alırken, toplumların kalkınması ve refahına katkıda bulunan özel sektör kuruluşlarının önde gelenleri arasında yer almaktır.

Müteahhitlik konusunda uzman ekibimizle her zaman sizlere daha yeni, daha dayanıklı ve daha sağlam binaları sunmayı hizmet edindik.

Kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı bina yenilemeleri hizmetimizde lüks ve konforlu mekanlara sahip olma imkanı sağlamaktayız.

Şirketimiz konfor ve kaliteniz için modern teknoloji imkanlarını kullanarak inşaat sektöründe saygın bir yer edinmiştir.

Kartal İnşaat İletişim Bilgileri

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 8 No: 1033 Şişli / İstanbul

Tel:+90 212 220 31 61

Gsm: +90 532 246 36 16

Fax:+90 212 220 12 93

Email: kartal@kartaldekor.com

Kartal İnşaat Perpa Adres Kroki Kat Planı

Kartal İnşaat Perpa Adres Kroki

İNŞAAT MÜTEAHHİTLİK FİRMALARI

PERPA FİRMALARI

PERPA HABER FACEBOOK

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın