Komtes Elektrik ElektroMekanik Ltd. Şti.

Komtes Elektrik ElektroMekanik Ltd. Şti.

Komtes Elektrik

Komtes Elektrik

Komtes Elektrik

Sektördeki saygınlığımızın bilincinde, duruşumuzdan taviz vermeden, bilimin ve aklın ışığında, dinamik kadromuzla birlikte kaliteli ve müşteri odaklı bir hizmet anlayışını benimseyip, güvenilir ve evrensel bir marka olmaktır.

Misyonumuz:

Kurumsallık prensibimizle; çağın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurup, kaynakları etkin ve verimli kullanarak; personelimizin, müşterilerimizin ve tüm tedarikçi firmaların sürekli değişip gelişen ihtiyaçları doğrultusunda farklı ürün ve hizmet beklentilerine cevap verebilmek; etik ve evrensel normlara uygun, dürüst rekabet ilkesi ile Türkiye enerji piyasasında ve uluslararası platformlarda faaliyetlerini gerçekleştirmektir.

Tarihçe:

Uzun Yıllardan beri iş yaşamında edindiğimiz Bilgi, tecrübe ve birikimi kullanarak 2003 yılında Kurumsal bir çözüm Ortağınız olmak için KOMTES ELEKTRİK LTD. ŞTİ. olarak bu tecrübeyi hayata geçirdik, bugün geldiği noktada teknolojinin gerektirdiği her çözümü projelere katmayı hedefleyen, bünyesinde kurumsal bir yapı profili çizen, yapısındaki etkin kararlılık sayesinde, sizlere çözüm ortağı olarak kalıcı hizmetler vermek amacı ile kurulmuş bir firmadır.

Komtes Elektrik

Komtes Elektrik

HİZMETLERİMİZ

PROJE

Yurt İçi ve Yurt Dışında, Endüstriyel tesis, Otel, Okul, Alışveriş Merkezleri, Hastane ve benzeri büyük çaplı projeleri, bilgi dağarcığı ve üstün tecrübemizle, en son teknoloji ve optimum uygulama maliyeti ile müşterilerimize sunuyoruz.

DANIŞMANLIK

Sizlere sunduğumuz veya sizin yaptırmış olduğunuz Projelerin Danışmanlığını da üstleniyoruz. Projenin ekonomik çözümlerini, getiri ve götürülerini sizlere aktararak münazarasını yapıyor, projenin sonunu hep birlikte net olarak görmemizi sağlıyoruz. Sonrasında işi proje bazında takip ediyor, Taahhütüne de talip oluyoruz.

ELEKTRİK TAAHHÜT

Yurt İçi ve Yurt Dışı, Endüstriyel tesis, Otel, Okul, Alışveriş Merkezleri, Hastane ve benzeri büyük çaplı projeleri, tecrübeli ekiplerimiz ve mühendis kadromuz ile anahtar teslim taahhütünü üstleniyoruz.

PROJELERİMİZ

AKBANK T.A.Ş BAKIM 

BİRLER ÇELİK A.Ş

ÖZ-SEL ECZA DEPOSUD

PRATİKER A.Ş

AKAY TEKSTİL MAKİNA METAL

Komtes Elektrik İletişim

Perpa Ticaret Merkezi A blok Kat: 6 No: 633 Şişli – İstanbul

Tel: 0533 747 94 96

Tel: +90 212 222 13 59

Faks : +90 212 222 13 69

ELEKTRİK TAAHHÜT FİRMALARI

PROJE MÜHENDİSLİK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın