Miray Biomedikal Klaire Labs Ürünleri Active B Complex

Miray Biomedikal

Miray Biomedikal

Miray Biomedikal

Klaire Labs Ürünleri MAGNESIUM CHELATE COMPLEX, ‘C’ Plus, Target Gb-X™, Ther-Biotic® Complete, Active B Complex, GlutaPOW, Dual DTX

Miray Biomedikal Kurumsal Bilgiler

2003 yılında kurulan Miray Biomedikal en iyiyi sunma prensibinden hareketle; bilimin ve teknolojinin tüm imkanlarıyla klinik deneyleri gerçekleştirilmiş ve yararlılığı ispatlanmış, günümüz bireylerinin gereksinimlerine uygun takviye edici gıda ürünlerini ülkemize getirerek hekimlerimizin ve sağlık sektörü’nün hizmetine sunmuştur. Temsilciliğini yaptığımız ürünler Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’da sağlık profesyonellerince tercih edilen ve aranan ürünlerdir.

Bünyemizdeki markalar hipoalerjenik formülasyonlara sahip ve en hassas bireylerde dahil olmak üzere optimum faydayı sağlayacak nutrasötik kategorisindeki ürünleri içermektedir.

Klaire Labs

Klaire Labs 1969 yılında Claire Farr tarafından kuruldu. Claire yolculuğuna tek bileşenli formülasyonlarla başladı. O sırada çoğu besin takviyesi üreticisinin aksine, Claire yalnızca maksimum saflık ve biyoyararlanım için özel olarak seçilen farmasötik dereceli ham maddeler kullandı. Doğal ve sinerjik bileşenlere odaklanırken dolgu maddelerinin ve sentetik bileşenlerin kullanılmasından kaçındı. Her ürün, en saf haliyle maksimum faydayı sağlamak için dikkatlice ve amaca yönelik üretildi.

Yıllar geçtikçe hastalarda birçok gıda hassasiyeti ve yaygın alerjen tanımlandı ve uygulayıcılar yüksek etkili dozlarda saf ve etkili içerikler sağlayacak takviyeleri aradılar.

Klaire Labs ürünleri, 2007 yılından itibaren Miray Biomedikal aracılığıyla Türkiye’deki sağlık profesyonellerine ve tüketicilere sunmaktadır. Bugün, Klaire Labs, tutarlı bir şekilde güvenilir sonuçlar elde etmek için binlerce sağlık çalışanı ve hastaları tarafından güvenilen ürünlerle global ve saygın bir markadır.

Klaire Labs Ürünleri

‘C’ Plus

MAGNESIUM CHELATE COMPLEX

Target Gb-X™

Ther-Biotic® Complete

BTAGEN POWDER

Vital-Zymes Complete

Ther-Biotic® Complete Powder

Active B Complex

Ther-Biotic® For INF

GlutaPOW

VitaSpectrum® Capsule Formula

P-5-P

Dual DTX

Miray Biomedikal İletişim

Perpa Ticaret Merkezi B-Blok Kat: 11No:1581 Şişli 34384 İstanbul  Türkiye

+90 212 220 30 40 

+90 212 220 31 00

info@miraybiomedikal.com 

www.miraybiomedikal.com

MEDİKAL TIBBİ MALZEME FİRMALARI  

PERPA FİRMALARI  

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın