Netia Tasarım Sağlık Çözümleri AresAir Lipogems

Netia Tasarım Sağlık Çözümleri

Netia Tasarım Sağlık Çözümleri Perpa

Netia Tasarım Sağlık Çözümleri

AresAir Cerrahi Koruma Sistemi, Lipogems Tecres ortopedik spacer

AresAir Cerrahi Koruma Sistemi

AresAir Cerrahi Koruma Sistemi

AresAir Cerrahi Koruma Sistemi

AresAir Cerrahi Koruma Sistemi hasta, cerrah ve ameliyathane personelini enfeksiyon riski taşıyan vücut sıvıları, kan ve mikroorganizmaların transferine karşı yüksek düzeyde koruma sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Sistem cerrahi kask ve tek kullanımlık steril başlıktan oluşmaktadır. AresAir Cerrahi Kask, malzeme ve üretim süreçleri açısından benzersiz bir üründür ve sağlık çalışanları için ekonomik, dayanıklı, rahat ve pratik bir çözüm sunmaktadır.

Lipogems

Lipogems

Lipogems® otolog adipoz dokuyu kapalı bir sistemde tek bir cerrahi adımda işleyen, tek kullanımlık, steril medikal bir cihazdır. İşlem kapalı bir sistemde tek bir cerrahi adımda gerçekleşir. İşleme tabi olan doku asgari düzeyde manipüle edildikten sonra hasarlı dokunun tamiri ve yenilenmesi için kullanılır.

Lipogems®yaralı veya hasarlı dokuların yeniden yapılandırılması ve onarımında doğal iyileşme sürecine destek olmak üzere majör bir cerrahi müdahaleye alternatif olabilecek minimal invazif bir işlem olarak veya bir cerrahi uygulama içinde ek bir işlem olarak kullanılabilir.

TECRES

Tecres ortopedik spacer

Tecres ortopedik spacer

TECRES 1996 yılında, protez enfeksiyonunun tedavisinde kullanılan önceden şekillendirilmiş ortopedik spacer’ın ilk endüstriyel üretimini gerçekleştirmiştir. Protez enfeksiyonu ortopedik cerrahide karşılaşılan en ciddi komplikasyonlardan biridir ve tedavisi çok zordur.

Son klinik çalışmalarda da belirtildiği gibi diz ve kalça protez cerrahisini takiben ilk 2 yıl içinde %1,6 oranında bir çeşit enfeksiyon gelişmektedir. Protez enfeksiyonlarının tedavisinde 2 basamaklı revizyon uygulaması standart olarak kabul edilmiştir.

Netia Tasarım Sağlık Çözümleri

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 9 No: 1254 Şişli İstanbul

+90 543 210 58 72

netia@netia.com.tr

Netia Adres Kroki Kat Planı Perpa

Netia Adres Kroki Kat Planı

MEDİKAL TIBBİ MALZEME FİRMALARI  

PERPA FİRMALARI  

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın