Progremed Sağlık Ürünleri Ebe Sağlık Memuru

Progremed Sağlık Ürünleri

Progremed Sağlık Ürünleri Perpa

Progremed Sağlık Ürünleri

PROGREMED 2000 yılında kurulmuş, yerli, bireysel bir girişim firmasıdır.

Firmamız, üniversite eğitimleri sonrasında uzun yıllar tıbbi tanı alanında uluslararası üretici firmaların ülkemiz temsilciliklerinde çalışıp edindikleri bilgi ve deneyimleri, bir araya gelerek yerli bir şirket çatısı altında birleştiren kişiler tarafından ileriye götürülmektedir.

Firmamız, Sağlık Bakanlığımızdan alınmış izin belgeleriyle öncelikli olarak tıbbi tanı ürünleri alanında hizmet vermeyi hedeflemekle birlikte, yaygın dağıtım ağından gelen diğer talepler doğrultusunda her türlü sağlık ürününü sunmayı da kendisine görev edinmiştir.

Firmamız yurt içi veya yurtdışından işbirliği yaptığı seçkin ve saygın iş ortakları ile birlikte sağlık sektöründe şimdilik ülkemiz, gelecekteyse tüm dünya yaşayanlarına hizmet edebilmek düşüncesiyle yola çıkmıştır.

Ebe, sağlık memuru, sünnetçi, iğneci, pansumancı vb.leri tarafından verilen hizmetler (tıp doktorları dışında yetkili kişilerce sağlanan gebelik süresince ve doğum sonrası izleme ve tıbbi işlemleri kapsayan aile planlaması hizmetleri dahil) (hastane dışı)

Progremed Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 9 No: 1206 Şişli İstanbul

+90 212 220 62 12

vbakiler@gmail.com

MEDİKAL TIBBİ MALZEME FİRMALARI  

PERPA FİRMALARI  

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

PERPA FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın